Fredag 16 Apr
Stockholm

Wilshere drömmer om udda dubbel - ligatitel och OS

Jack Wilshere är övertygad om att Arsenal kan knäcka United. Han drömmer även om att spela OS 2012 i London.
Jack Wilshere är övertygad om att Arsenal kan knäcka United. Han drömmer även om att spela OS 2012 i London. Foto: Simon Dawson / AP / SCANPIX

Den unge Arsenal-spelaren Jack Wilshere drömmer om att vinna Premier League i år - samt att delta i de Olympiska spelen 2012.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Jack Wilshere:

Född: 1 januari 1992 i Stevenage, Hertfordshire.

Jack Wilshere blev i söndags prisad som Premier Leagues bästa yngling - framröstad av spelarna själva. Han fick motta det prestigefyllda PFA young player of the year award.

LONDON. Arsenal ligger sex poäng bakom ligaledarna Manchester United inför sluttampen av Premier League. Trots att det ser ut som en tuff uppgift är "Gunners" unga stjärnskott Jack Wilshere övertygad om att de kan bräcka United.

– Vi känner att vi fortfarande är med. Jag tror till 100 procent att vi har en chans att vinna. Om vi inte tror på det själva, vad har vi för chans då? Vi vet att vår manager (Arsene Wenger) tror på det, säger Wilshere enligt Sky Sports.

Wilshere är bombsäker på att United inte kommer att klara uppgiften, att de kommer att börja krackelera och förlora poäng.

"Det skulle vara en dröm att få spela OS"

Men om Arsenal ska ha någon som helst chans att hålla sina titeldrömmar vid liv måste de först besegra ärkerivalerna Tottenham i norra London-derbyt på onsdag.

– Arsenal mot Tottenham är oerhört stor för fansen. Det är just den matchen fansen vill vinna på hela året. Vi måste åka till Tottenham och inte bara göra det för fansen - men för oss själva och hålla våra titeldrömmar vid liv.

Men inte nog med att Wilshere siktar på att vinna Premier League med sitt Arsenal. Han är också ute efter att spela i sommar-OS som äger rum i London 2012.

– OS kommer att vara oerhört stort i London. Det kommer att bli fantastiskt. Det skulle vara en dröm att få spela i OS-turneringen, säger Wilshere.

Se några Wilshere-höjdpunkter:

Kommentera
Kopiera länk
Dela