Fernando Torres har inte gjort mål sedan han gick till Chelsea.
1 av 3
Fernando Torres har inte gjort mål sedan han gick till Chelsea. - Foto: Tom Hevezi / AP / SCANPIX
Trots att det har gått 871 mållösa minuter för Torres är Carlo Ancelotti övertygad om han spanjoren nätar innan säsongen är över.
2 av 3
Trots att det har gått 871 mållösa minuter för Torres är Carlo Ancelotti övertygad om han spanjoren nätar innan säsongen är över. - Foto: JON SUPER / AP / SCANPIX
Torres blev klar en minut innan transferdeadline för 517 miljoner - den dyraste övergången i Premier Leagues historia.
3 av 3
Torres blev klar en minut innan transferdeadline för 517 miljoner - den dyraste övergången i Premier Leagues historia. - Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / SCANPIX

Ancelottis försäkran: "Torres kommer göra mål"

På 871 minuter har Fernando Torres inte lyckats göra mål - men managern Carlo Ancelotti är övertygad om att han kommer göra det innan säsongen är slut.


Torres-övergången:

Fernando Torres-övergången blev klar en minut innan transferfönstret stängde 31 januari.

Chelsea köpte lös Torres för cirka 517 miljoner kronor och således blev han den dyraste övergången i Premier Leagues historia. Stjärnan skrev ett 5,5 år långt kontrakt med "The Blues".

På 871 minuter har spanjoren inte lyckats göra ett enda mål.

LONDON. Den 31 januari - en minut innan transferfönstret stängde - blev Liverpool-anfallaren Fernando Torres klar för en övergång till Chelsea. För cirka 517 miljoner kronor hade nog "The Blues" hoppats på en målinjektion. De har fått raka motsatsen.

Efter 871 minuter utan ett enda mål börjar det snart bli oundvikligt att se Torres som något annat än en fiaskovärvning.

Dessutom fick spanjoren se större delen av helgens match mot West Bromwich från bänken eftersom Didier Drogba intog hans plats på topp. Drogba stärkte verkligen sina egna aktier genom att göra både mål och assist.Torres blev inbytt, men spelade bara åtta minuter.

Trots den totala måltorkan är Chelsea-managern Carlo Ancelotti övertygad om att Torres kommer att börja göra skäl för den dyra transfersumman innan säsongen är över.

– Han kommer att göra mål, säger Ancelotti enligt Fifas hemsida och medger att det kommer att bli svårt att ändra på startelvan som övertygade mot West Bromwich.

– Jag vet att han vill göra mål och att han är missnöjd över att han inte gör några. Jag vill se alla mina spelare lyckliga och med självförtroende. Det här är ingen lätt tid för Fernando, men jag ska göra mitt bästa för att stötta honom, säger Ancelotti.

Trots att det har låst sig för Torres tränar han inte annorlunda jämfört med de andra anfallarna.

Se när Fernando Torres fortfarande kunde göra mål:

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.