Cristiano Ronaldo visade vägen.

103 minuter. Då fick Cristiano Ronaldo sätta det matchavgörande målet mot Barcelona.

VALENCIA. Det blev en stenhård kamp om cupguldet på Mestalla-stadion när de spanska jättarna Barcelona och Real Madrid drabbade samman.

Men till slut, efter 120 hjärtklappande minuter, kunde José Mourinhos vita lag lyfta pokalen.

Stolpträffar, magiska räddningar och sista sekunden-brytningar. Kriget om kungens ära innehöll allt och blev en match som sällan skådats.

Det var en match som hade kunnat sluta precis hur som helst.

Men det var ändå "Los Blancos" som öppnade matchen bäst och som framför allt kontrollerade den första halvleken.

Barça ryckte dock upp sig andra halvlek och snodde taktpinnen från huvudstadsklubben.

Och som de gjorde det.

Med spel mot endast ett mål kan Real Madrid-fansen inget annat göra än att tacka målvakten Iker Casillas för att det fortfarande stod 0-0 när domaren blåste för förlängning.

Då - i den 103:e minuten - slog en viss Cristiano Ronaldo till och nickade in matchens enda mål bakom en helt chanslös José Pinto i Barcelona-målet.

Barcelona försökte febrilt få in ett kvitteringsmål. Men trots att Angel di Maria visades sitt andra gula kort med bara sekunder kvar jagade Barcelona förgäves.

Alltså nådde 18 guldlösa år i Copa del Rey sitt slut för Real Madrid.

Med ligan och cupen ur vägen återstår nu den finaste av turneringar - Champions League - där Real Madrid och Barcelona ska slåss om en plats i finalen.

Den här serien håller på att utvecklas till en modern klassiker.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.