Fredag 23 Apr
Stockholm

Mourinho tokhyllas av Casillas och Ramos

Demontränaren José Mourinho tog Real Madrid till sin första cupseger på 13 år när de slog Barcelona under onsdagen i finalen av spanska cupen.
1 av 2
Demontränaren José Mourinho tog Real Madrid till sin första cupseger på 13 år när de slog Barcelona under onsdagen i finalen av spanska cupen. Foto: Israel Lopez / AP / SCANPIX
Nu hyllas "The Special One" av Sergio Ramos och lagkaptenen Iker Casillas: "Mourinho är en fenomenal coach".
2 av 2
Nu hyllas "The Special One" av Sergio Ramos och lagkaptenen Iker Casillas: "Mourinho är en fenomenal coach". Foto: Alberto Saiz / AP / SCANPIX

Demontränaren José Mourinho hyllas av Iker Casillas och Sergio Ramos efter Real Madrids seger i den spanska cupen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
José Mourinho:

Född: 26 januari 1963 i Setúbal, Portugal.

Då: Han har vunnit två Champions League-titlar, 2004 vann han med det portugisiska laget FC Porto. I fjol vann han med Inter.

Nu: Vann under onsdagen Copa del Rey - spanska cupfinalen - mot Barcelona och hyllas av sina spelare.

VALENCIA. När Cristiano Ronaldo nickade in 1-0 på övertid bröt han en 13 år lång svit. Real Madrid hade vunnit den spanska cupen, dessutom i final mot rivalerna Barcelona.

Firandet visste inga gränser och under segerparaden tappade högerbacken Sergio Ramos bucklan och den blev överkörd av bussen. Men trots det var det idel glada miner på Real-spelarna som passade på att hylla sin tränare - José Mourinho.

– Mourinho är kaptenen på den här skutan och genom hans fotbollsfilosofi har han lärt oss värderingarna som har tagit oss hit, säger Ramos till Real Madrids hemsida.

Även lagkaptenen och tillika supermålvakten Iker Casillas tokhyllade "The Special One" efter cupsegern.

– Mourinho är en fenomenal coach, sa Casillas.

– Den här segern är för fansen. Vi har haft två tunga år, men genom hårt jobb och beslutsamhet har vi bevisat att vi kan. Vi var skyldiga det här till alla som kom hit och de som är kvar i Madrid, säger lagkaptenen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela