West Ham-junioren Dominic Vose är misstänkt för våldtäkt.
1 av 2
West Ham-junioren Dominic Vose är misstänkt för våldtäkt. - Foto: Alastair Grant / AP / SCANPIX
Vose skrev sitt första proffskontrakt med West Ham nyligen. Både Arsenal och Manchester United jagade junioren.
2 av 2
Vose skrev sitt första proffskontrakt med West Ham nyligen. Både Arsenal och Manchester United jagade junioren. - Foto: Akira Suemori / AP / SCANPIX

West Ham-junior misstänkt för våldtäkt

Den 17-årige talangen Dominic Vose har blivit anhållen misstänkt för våldtäkt.


LONDON. I mars tidigare i år inkom en anmälan om att en våldtäkt på en 16-årig flicka hade ägt rum på en fest i London. Den misstänkte är en West Ham-junior, Dominic Vose, som skrev sitt första proffskontrakt i november 2010.

– Konstaplar utreder en påstådd våldtäkt som ska ha ägt rum i södra London på lördagen den 26 mars, säger en talesman för Scotland Yard enligt Daily Mirror.

Vose blev anhållen dagen efter, söndagen den 27:e mars, men släpptes mot borgen fram till och med juni.

Vose är en av Englands större talanger, både Arsenal och Manchester United slogs om 17-åringens signatur. Men valet föll på West Ham.

– Alla omkring mig är glada för min skull och jag är glad för mig själv. Min familj har stöttat mig helhjärtat. Jag ville skriva på för West Ham för att det finns en väg här för unga spelare, sa Vose när han hade skrivit på för "Hammers".

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.