Arsenals lagkapten, Cesc Fabregas, deppar efter förlusten.
Arsenals lagkapten, Cesc Fabregas, deppar efter förlusten. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Arsenal: Alexandre Song, Jack Wilshere, Marouane Chamakh

BOLTON. Arsenal var tvingade att vinna mot Bolton för att hänga på serieledarna Manchester United.

Men det blev ingen trepoängare.

Londonklubben fick inte spelet att stämma och på övertid fixade Tamir Cohen segern till "The Trotters".

Daniel Sturridge, inlånad från Chelsea, gjorde matchens första mål i den 38:e minuten. Anfallaren höll sig framme och nickade in 1-0.

Engelsmannen fixade sedan straff åt Bolton tidigt i den andra halvleken. Men Kevin Davies skott från straffpunkten räddades av Wojciech Szczesny.

Direkt efter missen slog Arsenal till. Holländaren Robin van Persie fick bollen av Cesc Fábregas och placerade in kvitteringen.

Efter det skapade Arsene Wengers gäng flera farliga chanser - men bollen ville inte in.

I slutskedet var Johan Elmander nära att punktera matchen. Svensken kom fri men Szczesny styrde ut bollen till hörna.

Det var på den fasta situationen som Tamir Cohen fixade tre poäng åt Bolton.

Därmed är "The Gunners" chans att vinna ligan väldigt liten. De har nio poäng upp till serieledarna Manchester United med fyra omgångar kvar.