Berlusconi toksatsar - ingen anledning för Zlatan att lämna

- 07/05/2011, 12:11 -
Zlatan Ibrahimovic firar sitt mål mot Palermo i den första semifinalen i italienska cupen.
1 av 2

Zlatan Ibrahimovic firar sitt mål mot Palermo i den första semifinalen i italienska cupen.

Luca Bruno/SCANPIX

Zlatan har all anledning att stanna kvar i AC Milan.
2 av 2

Zlatan har all anledning att stanna kvar i AC Milan.

Luca Bruno/SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic stenrike chef ska ge sig i kast att återigen vinna Champions League.

MILANO. Det finns mängder med anledningar för Zlatan Ibrahimovic att stanna kvar i AC Milan. Om det inte är för de fina modekvarteren, den storslagna domkyrkan eller restaurangerna med de lokala vinflaskorna, så kan han alltid stanna för att vinna Champions League.

Silvio Berlusconi har gått ut och deklarerat att säsongens fantastiska resultat, med en förmodad ligatitel och en stundande final i italienska cupen, ska följas upp av en ännu större satsning.

Pengar ska strömma in. Det ska inte finnas någon hejd på vilka Adriano Galliani kan kasta stålarna mot. Till och med Cristiano Ronaldo har ryktats till Milanolaget.

Milan ska bland annat huvudstupa kasta sig in i diskussionerna kring Borussia Dortmunds unge spelgeni, Nuri Sahin. De kommer därmed ge sig in i en fajt med Real Madrid om den unge turkens namnunderskrift. En fajt de inte vågat ta på många herrans år.

Zlatan Ibrahimovic har all anledning att se fram emot en ny vår i Milans Champions League-spel. Toppa det med en härlig säsongsavslutning och det finns ingen som helst anledning att lämna AC Milan. Om det nu inte är så att Mino Raiola förhandlat fram en fet bonus vid en affär med Manchester City.