Måndag 27 Sep
Stockholm

Sågade laget - auktionerades ut på Ebay

Såld för 150 000 kronor.
1 av 2
Såld för 150 000 kronor. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Denilson.
2 av 2
Denilson. Foto: Paulo Duarte/AP/SCANPIX

Denilson vill lämna Arsenal. Då bestämde en supporter sig för att hjälpa honom med det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Har inte vunnit någonting"

– Jag är en vinnare och jag kom hit för att vinna titlar med Arsenal. Men nu har jag varit här i fem år och har fortfarande inte vunnit någonting, sade Denilson när han förklarade att han vill lämna Arsenal.

– En fotbollsspelares karriär når sitt slut snabbt. Därför är det dags för mig att gå vidare någon annanstans, fortsatte han.

LONDON. Efter fem titellösa säsonger har Denilson till slut fått nog. Han vill lämna Arsenal och helst så fort som möjligt.

Men trots det, och flera upprörande kommentarer från den 23-årige mittfältaren, har buden knappast haglat in. Något som har fått en besviken "Gunner"-supporter att agera - och auktionera ut liraren på Ebay.

"160+ matcher hittills. Men oroa inte, den här spelaren har aldrig någonsin varit överansträngd", skriver suppotern, vars utgångsbud låg på 68,70 pund - motsvarande drygt 625 kronor - på sajten.

Han fortsätter:

"Han är faktiskt så pass lättsam att även knubbiga medelsåldersmän till domare susar förbi honom i viktiga matcher. Han är duktig tekniskt och blir bokstavligt talat aldrig skadad. Slår sidledspassningar med hög precision och är perfekt för laget som letar efter en långsam defensiv mittfältare som är orörligare än en strandad oljefartyg."

Snabbt började buden hagla in. Men när priset trissades upp till hela 15 tusen pund (lite mer än 150 tusen kronor), togs annonsen bort från sajten.

Nu återstår det att se om klubben ändå lyckas sälja honom den här sommaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela