Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sågade laget - auktionerades ut på Ebay

- 27/06/2011, 17:25 -
Såld för 150 000 kronor.
1 av 2

Såld för 150 000 kronor.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Denilson.
2 av 2

Denilson.

Paulo Duarte/AP/SCANPIX

Denilson vill lämna Arsenal. Då bestämde en supporter sig för att hjälpa honom med det.

LONDON. Efter fem titellösa säsonger har Denilson till slut fått nog. Han vill lämna Arsenal och helst så fort som möjligt.

Men trots det, och flera upprörande kommentarer från den 23-årige mittfältaren, har buden knappast haglat in. Något som har fått en besviken "Gunner"-supporter att agera - och auktionera ut liraren på Ebay.

"160+ matcher hittills. Men oroa inte, den här spelaren har aldrig någonsin varit överansträngd", skriver suppotern, vars utgångsbud låg på 68,70 pund - motsvarande drygt 625 kronor - på sajten.

Han fortsätter:

"Han är faktiskt så pass lättsam att även knubbiga medelsåldersmän till domare susar förbi honom i viktiga matcher. Han är duktig tekniskt och blir bokstavligt talat aldrig skadad. Slår sidledspassningar med hög precision och är perfekt för laget som letar efter en långsam defensiv mittfältare som är orörligare än en strandad oljefartyg."

Snabbt började buden hagla in. Men när priset trissades upp till hela 15 tusen pund (lite mer än 150 tusen kronor), togs annonsen bort från sajten.

Nu återstår det att se om klubben ändå lyckas sälja honom den här sommaren.