1 av 3
- Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN
2 av 3
- Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX

MFF nära avancemang - då bjuder de fansen på biljetter

Returmötet mot färöiska Torshavn står och väntar.


Fakta

Malmö FF har en 2-0 ledning från första mötet att spela på. En match som vanns tack vare ett mål av Dardan Rexhepi och ett självmål av Rógvi S. Holm.

Vinner MFF mötet i kväll står det klart att de kommer ställas mot det skotska storlaget Glasgow Rangers. En nitlott som heter duga för de regerande svenska mästarna.

TORSHAVN. Det tuffa dubbelmötet med Glasgow Rangers närmar sig för Malmö FF. Men först måste de regerande svenska mästarna spela returmötet borta mot färöiska Torshavn.

Då passar klubben på att vara givmild. Mellan 18.00 och 18.45 kommer en representant stå utanför Grundadalur Stadium och dela ut biljetter till de tillresta bortafansen - som ett tack för att de har rest hela vägen till Färöarna.

"Som ett litet bevis på vår uppskattning", skriver klubben i ett pressmeddelande.

"Allt kan hända"

Klubben kommer bjuda på gratisbiljetter, men laget kommer verkligen inte bjuda på underskattning när drabbningen går av stapeln klockan 20.00.

- Vi ska in och göra vårt jobb och vi är fast beslutna om att vi ska gå vidare. I fotboll kan faktiskt allting ändå hända, och vi ska göra allt för att vi får oddsen på vår sida, säger MFF-tränaren Rikard Norlingklubbens hemsida.

Gästerna har en bekväm 2-0-ledning från öppningsmatchen i Malmö att spela på. Men det är ändå viktigt att knipa segern, menar Norling.

- Vi bedömmer att vi är så pass skickliga att vi på eget grepp ska klara av att vinna matchen, säger han och fortsätter:

- Vi har två olika scenarion beronde på vad de gör i matchen, om de eventuellt pressar oss högt eller om de ligger lågt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!