Alexandre Pato jagas av Chelsea
1 av 5
Alexandre Pato jagas av Chelsea - Foto: Victor R. Caivano/AP/SCANPIX
Andrej Arsjavin kan vara på väg tillbaka till Ryssland.
2 av 5
Andrej Arsjavin kan vara på väg tillbaka till Ryssland. - Foto: Sergey Ponomarev/AP/SCANPIX
Stackars Emmanuel Adebayor.
3 av 5
Stackars Emmanuel Adebayor. - Foto: Paul White/AP/SCANPIX
Alberto Gilardino vet inte riktigt hur han ska göra.
4 av 5
Alberto Gilardino vet inte riktigt hur han ska göra. - Foto: Fabrizio Giovannozzi/AP/SCANPIX
Hamit Altintop vill känna sig viktig.
5 av 5
Hamit Altintop vill känna sig viktig. - Foto: PETER DEJONG/AP/SCANPIX

Sillsvepet: Oviktiga turkar

Turken Hamit Altintop är bara en av få som vill lämna sin klubbar.


Silly Season-månaden fortsätter. Än har ingen storspelare chockat hela fotbollsvärlden med en makalös övergång, men här är ett gäng lirare som mycket väl kan komma att tillhöra någon annan klubb när säsongen drar igång igen.

Hamit Altintop, mittfältare, Real Madrid

Bläcket på det påskrivna kontraket har knappt hunnit torka. Men det spelar ingen roll för Real Madrid-förvärvet Hamit Altintop, som gärna vill återvända hem till Turkiet och Galatasaray.

- Jag är en viktig spelare. Och folket måste se mig som en sådan också. Jag måste känna mig viktig! Men det gör jag tyvärr inte här. Det handlar inte om att spela mycket eller lite, det handlar om att känna sig som en av de viktiga, ska han ha sagt till Galatasarays klubbdirektör Fatih Terim enligt den turkiska tidningen Vatar.

Han vill däremot inte lämna i sommar, utan när fönstret öppnar igen i januari.

Alberto Gilardino, anfallare, Fiorentina

Anfallaren har öst in mål i Fiorentina och är en stor nyckellirare. Trots det kan han ändå komma att lämna laget - för spel i Genoa.

Genova-klubbens ordförande bekräftade dessutom att de är ute efter en målgörare. Och då framför allt just Gilardino, som inte är säker om han vill vara kvar i Florens.

Intresserade klubbar: Genoa, Juventus.

Andrej Arsjavin, mittfältare, Arsenal

Det som en gång började så bra, kan komma att sluta med en försäljning till den ryska ligan. Andrej Arsjavin har haft problem med att hålla vikten och har på senare tid slopats från startelvan.

Nu kan 30-åringen alltså vara på väg bort från London-klubben, som förmodligen vill börja släppa den snart gamle liraren.

Intresserade klubbar: Anzhi Makhachkala, Galatasaray.

Alexandre Pato, anfallare, Milan

Det rapporterades om dispyter mellan brassen och Zlatan Ibrahimovic under den gångna säsongen. Frågan är hur läget ser ut mellan spelarna i dag.

Hur som helst rapporteras Chelsea vara ute efter anfallaren igen. Enligt de senaste ryktena förbereder "The Blues" ett bud på 300 miljoner kronor.

Intresserade klubbar: Chelsea.

Emmanuel Adebayor, anfallare, Manchester City

Det är nästan lita synd om Emmanuel Adebayor. Den långe anfallaren lånades ut från Manchester City till Real Madrid under den gångna säsongen, och gjorde ändå bra ifrån sig.

Trots det - och trots att tränaren José Mourinho ska ha lovat togolesen en plats i nästa säsongs trupp - ser han ut att tvingas tillbaka till City. En klubb som han inte längre vill representera.

Nu återstår det att se vilka klubbar som kan tänkas knyta till sig honom.

Intresserade klubbar: Tottenham, Zenit St. Petersburg, Blackburn, Real Madrid.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

3 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?