Bryan Ruiz till lågorna i London?
1 av 5
Bryan Ruiz till lågorna i London? - Foto: Akira Suemori/AP/SCANPIX
Wesley Sneijder gillar att flörta med Manchester-klubbarna.
2 av 5
Wesley Sneijder gillar att flörta med Manchester-klubbarna. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Falco är också på väg till den rödvita delen av Madrid.
3 av 5
Falco är också på väg till den rödvita delen av Madrid. - Foto: Victor R. Caivano/AP/SCANPIX
Alvaro Pereira jagas av sin förre tränare.
4 av 5
Alvaro Pereira jagas av sin förre tränare. - Foto: Natacha Pisarenko/AP/SCANPIX
Diego är på väg till Spanien och Atletico Madrid.
5 av 5
Diego är på väg till Spanien och Atletico Madrid. - Foto: Kai-Uwe Knoth/AP/SCANPIX

Sillsvepet: Nu ska "Rojiblanco" storsatsa igen

Här kommer en påse med Silly Season-godis.


Klara övergångar

Alex Oxlade-Chamberlain är född 1993 och är klar för Arsenal. Londonklubben gjorde klart med den 17-årige liraren för 155 miljoner kronor från Southampton. Han går i Theo Walcotts fotspår.

Tottenhams svenske målvakt Oscar Jansson kommer inte få lira med Spurs den här säsongen. 20-åringen han nämligen lånats ut till division 4-gänget Bradford City.

När Ibrahim "Teteh" Bangura under måndagseftermiddagen lämnade AIK och blev klar för Bursaspor nådde Sveriges överlägset största transfersoppa sitt slut.

Nu kanske andra kan ta efter anfallaren från Sierra Leone och avsluta sina affärer?

Diego, mittfältare, Wolfsburg

Den brasilianske mittfältaren gick från att vara en hyllad stjärna i Porto och Werder Bremen till att försvinna nästan helt och hållet i Juventus och därefter tyska Wolfburg. Liraren själv trivs inte i klubben och kommer förmodligen försvinna därifrån i sommar.

Räddningen kan bli spanska Atletico Madrid, som redan har lagt ett bud på spelaren. Spanjorerna vill dessutom värva honom så fort som möjligt.

Intresserade klubbar: Atletico Madrid.

Falcao, anfallare, Porto

Atletico Madrid vill verkligen rusta upp ordentligt inför den kommande säsongen. Trots att succéanfallaren nyligen skrev på ett nytt kontrakt med Porto kan "Rojiblanco" vara på väg att rycka åt sig spelaren.

Enligt Marca vill klubben ersätta Sergio Agüero, som lämnat Atletico för Manchester City, med colombianen.

Intresserade klubbar: Atletico Madrid, Chelsea, Real Madrid, Arsenal.

Wesley Sneijder, mittfältare, Inter

Holländaren är till salu. Det har Sneijder själv avslöjat. Men vart han hamnar är fortfarande oklart. Både Manchester United och Manchester City är ute efter den spelfördelande mittfältaren, som inte hymlar om att en flytt till Premier League lockar.

– Jag lämnar England efter matchen. Men om jag får kommer jag återvända, säger han, som kommer lira en landskamp på Wembley på onsdagen, enligt Mirror.

Intresserade klubbar: Manchester United, Manchester City.

Alvaro Pereira, försvarare, Porto

Paris Saint-Germain har värvat friskt under sommaren och det finns ingenting som tyder på att fransmännen kommer att lägga av nu.

Enligt rykten är de intresserade av att värva uruguayanen från Porto. Men de är inte ensamma om att vilja ha honom. Även Chelsea, med den nye tränaren Andres Villa-Boas, är ute efter liraren, som alltså kan återförenas med sin gamle tränare i Londonklubben.

Intresserade klubbar: Paris Saint-Germain, Chelsea, Liverpool.

Bryan Ruiz, mittfältare, Twente

Den offensive yttermittfältaren från Costa Rica är en jagad man. Tottenham vill se 25-årigen krita på ett kontrakt med klubben. Spelaren själv hävdar att Spurs har kontaktat hans agent, och han är dessutom väldigt intresserad av en flytt från Twente.

Intresserade klubbar: Tottenham, Villarreal.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Succéhästen avled vid världscupfinalen

1 timme sedan

Ett ja och två nej till VM-spel

3 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Ludvig Åberg flyger vidare – efter succén i US Masters

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.