Nilmar - anfallaren som ska skjuta guldet till Rom?
1 av 5
Nilmar - anfallaren som ska skjuta guldet till Rom? - Foto: Martin Meissner/AP/SCANPIX
Samir Nasri lär inte bli kvar i Arsenal.
2 av 5
Samir Nasri lär inte bli kvar i Arsenal. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Bruno Alves jagas av Juventus.
3 av 5
Bruno Alves jagas av Juventus. - Foto: Yves Logghe/AP/SCANPIX
Wesley Sneijder kan också dumpa Inter.
4 av 5
Wesley Sneijder kan också dumpa Inter. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Kan lämna Inter för spel i Ryssland.
5 av 5
Kan lämna Inter för spel i Ryssland. - Foto: Andy Wong/AP/SCANPIX

Sillsvepet: Eto'os stora transferbomb

Samuel Eto'o lockas av ryska miljoner och Roberto Carlos.


Klara övergångar

Stoke stod kanske för den bästa affären när de värvade landslagsmannen Matthew Upson från helt gratis.

Samtidigt blev det klart att Arsenals Ryo Miyaichi, som kom till klubben i januari men som lånades ut direkt,äntligen får spela för Londonklubben. Den 18-årige japanen fick ett arbetstillstånd och nu ska han briljera i Premier League.

Ardan Turan är helt klar för spanska Atletico Madrid. 24-åringen har skrivit på ett fyraårskontrakt och enligt uppgifter fick "Rojiblanco" punga ut 110 miljoner kronor för att köpa turken från Galatasaray.

Dagarna flyger iväg och affärerna blir klara på löpande band. Än finns det dock gott om rykten för den som fortfarande törstar efter Silly Season-nyheter.

Samuel Eto'o, anfallare, Inter

Samuel Eto'o kan ha gjort sitt i italienska Inter. Anfallaren bekräftar nämligen att han har kommit överens om ett kontrakt med ryska Anzji Machatjkala, där den förre backstjärnan Roberto Carlos lirar.

– Vi har mer eller mindre kommit överens. Nu väntar vi bara på att klubbarna ska göra det också, säger målmaskinens agent Claudio Vigorelli enligt Marca.

Intresserade klubbar: Manchester City, Anzji Machatjkala, Chelsea, Tottenham.

Wesley Sneijder, mittfältare, Inter

Den spelfördelande holländaren närmar sig Manchester United mer och mer. På tisdagen bekräftade han att han har haft kontakt med den engelska storklubben och det börjar bli allt tydligare att han kommer lämna Inter i sommar.

– Jag har kontakt med alla, förklarar Sneijder enligt Sky Sports.

Intresserade klubbar: Manchester United, Manchester City

Samir Nasri, mittfältare, Arsenal

Manchester City, som ser ut att förlora kampen om Sneijder, kan dock trösta sig med att de får köpa Samir Nasri för 280 miljoner kronor.

Fransmannen, som har tröttnat på att inte vinna någonting, har varit på väg bort från "The Gunners" under hela sommaren. Nu kan han alltså vara nära en flytt.

Intresserade klubbar: Manchester City, Manchester United, Chelsea.

Nilmar, anfallare, Villarreal

Den brasilianske anfallaren har varit ett hett villebråd länge. Trots det är han fortfarande kvar i Villarreal.

Roma har dock bestämt sig för att värva 27-åringen från La Liga-klubben, som vill ha runt 265 miljoner kronor för spelaren. Och en övergång är dessutom nära.

Men förutsättning för att övergången ska bli av, är att allt blir klart innan den 16 augusti - dagen då Villarreal drabbar samman med danska Odense i Champions League-kvalet. Och skulle Nilmar komma att spela i den där matchen skulle han inte kunna representera Roma i Europa League.

Intresserade klubbar: Roma.

Bruno Alves, försvarare, Zenit St Petersburg

Brassen kan vara på väg från kalla Ryssland till varma Italien. Enligt uppgifter jagar Juventus den 24-årige backen, som lämnade Porto för Zenit förra sommaren.

Intresset kan dessutom innebära att Serie A-gänget har gett upp kampen om Chelseas Alex.

Intresserade klubbar: Juventus, Chelsea,

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Florida vann efter galna räddningar

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

2 timmar sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.