Inter och Chelsea kryssade

Champions League: Barcelona vände och vann, skräll på Cypern.

En skräll, en halvskräll och en skräll som sprack i 94:e minuten – det var de mest uppseendeesultaten av kvällens Champions League-omgång.

Skrällen först: Anorthosis från Cypern besegrade Panathinakos med 3-1. Det var andra gången på kort tid som det lilla laget besegrade ett grekiskt storlag – i kvalet slog de ut Olympiakos.

Halvskrällen stod rumänska Cluj för: efter vinst borta mot Roma i förra omgången klarade Mikael Dorsins gamla lag 0-0 mot Chelsea.

I Milano spelade Zlatan Ibrahimovics 1-1 mot Markus Rosenbergs Werder Bremen. Zlatan spelade centralt omgiven av Adriano och Balotelli. Redan i den 13:e minuten sköt brassen Maicon Inter till ledning. Werder Bremen kom tillbaka och kvitterade i den andra halvleken genom Chelsealånet Pizarro.

I Donetsk såg Ukrainska Sjaktar länge ut att ta en sensationell seger över Barcelona. Hemmalaget ledde med 1-0 fram till den 87:e minuten då leo Messi kvitterade för Bara. Samme man gjorde sen 1-2, i den fjärde övertidsminuten.

I Bordeaux gjorde Roma en annan vändning – från att ligga under med 1-0 efter första halvlek till 1-3 efter full tid

Segrar även för Atlético Madrid, Liverpool och Sporting Lissabon.

BORDEAUX-ROMA 1-3

CLUJ-CHELSEA 0-0

INTER-WERDER BREMEN 1-1

ANORTHOSIS-PANATHINAIKOS 3-1

SjAKTAR DONETSK-BARCELONA 1-2

SPORTING LISSABON-BASEL 2-0

ATLÉTICO MADRID-MARSEILLE 2-1

LIVERPOOL-PSV 3-1