Leeds-jubel från ifjol - mer av den varan borta mot West Ham?
1 av 6
Leeds-jubel från ifjol - mer av den varan borta mot West Ham? - Foto: BILDBYRÅN
Brasilien har chansen att ta hem U20-VM natten till söndag.
2 av 6
Brasilien har chansen att ta hem U20-VM natten till söndag. - Foto: Fernando Llano / AP
Får Mainz fira för tredje gången i rad?
3 av 6
Får Mainz fira för tredje gången i rad? - Foto: Michael Probst / AP
André Villas-Boas och Frank Lampard vill göra som Manchester United - och få hål på West Bromwich.
4 av 6
André Villas-Boas och Frank Lampard vill göra som Manchester United - och få hål på West Bromwich. - Foto: JON SUPER / AP
Arsene Wenger kan få en tuff dag på bänken mot Liverpool.
5 av 6
Arsene Wenger kan få en tuff dag på bänken mot Liverpool. - Foto: Akira Suemori / AP
Luis Suárez missade en straff men blev ändå målskytt mot Sunderland för sitt Liverpool. Kanske kan han utöka målskörden mot Arsenal.
6 av 6
Luis Suárez missade en straff men blev ändå målskytt mot Sunderland för sitt Liverpool. Kanske kan han utöka målskörden mot Arsenal. - Foto: JON SUPER / AP

Lista: Matcherna du inte får missa i helgen

Det blir ingen spansk ligapremiär - men det finns ändå minst fem matcher du absolut inte får missa i helgen.


Bubblare

Borussia Dortmund - 1. FC Nürnberg, Bundesliga

Sc Heerenveen - FC Twente, Eredivisie

Bolton Wanderers - Manchester City, Premier League

Hannover 96 - Hertha BSC Berlin, Bundesliga

AC Milan - Juventus, Luigi Berlusconi Trophy

La Liga skulle ha dragit igång lagom till helgen men spelarstrejken sätter stopp för det. Men det finns trots allt fler ligor att njuta av. Nyheter24 listar de bästa matcherna i helgen.

5. FSV Mainz 05 - Schalke 04, Bundesliga, söndag

Fjolårets succélag Mainz har inlett årets upplaga av Bundesliga med två segrar och toppar därmed tabellen. På söndagen tar de emot Champions League-semifinalisterna från förra säsongen i en match som kan visa om Schalke blir ett topplag eller ett mittenlag i år.

TV: 15.30 - Eurosport 2.

4. Chelsea FC - West Bromwich Albion, Premier League, lördag

Det väntade topplaget Chelsea fick bara 0-0 i premiären mot Stoke och lär vara revanschsuget när Jonas Olssons West Bromwich tuffa ligainledning fortsätter. De förlorade mot Manchester United efter ett självmål - hur länge lyckas de stå emot på Stamford Bridge?

TV: 18.30 - Viasat Fotboll och TV3.

3. Brasilien-Portugal, U20-VM, lördag

Om du vill se framtidens Ronaldo? Eller kanske framtidens Lucio? Då är det bara att sätta på en kanna kaffe och hålla sig vaken till småtimmarna natten till söndag för att se unga stjärnor som Philippe Coutinho göra upp om guldet i U20-VM i Bogotá, Colombia.

TV: 03.00 - Eurosport.

2. West Ham United - Leeds United, Championship, söndag

Två av de mest klassiska lagen i England möts igen efter att ha spelat i olika divisioner alldeles för länge. Det lär vara fler än Olof Lundh som bänkar sig framför teven på söndagseftermiddagen för att se ett lag som är på väg upp i seriesystemet (Leeds) och ett lag som verkar vara på väg ner (West Ham).

TV: 14.10 - TV4 Sport.

1. Arsenal FC - Liverpool FC, Premier League, lördag

Störst av alla matcher denna helg är ändå dekisgiganternas möte som rivstartar alltihop tidigt på lördagen. Arsenal har tappat sina bästa spelare och Liverpool har flera nyförvärv som alla väntar på ska ta klubben tillbaka till Champions League.

Londonlagets tränare Arsene Wenger är dessutom satt under otroligt hård press och saknar dessutom två avstängda spelare. Det kan bli lika roligt att titta på tränarbänken som på matchen i sig.

TV: 13.45 - Viasat Fotboll och TV3.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark högt upp i Texas

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.