Milans Antonio Cassano stod för en assist och ett mål i kvällens möte.
Milans Antonio Cassano stod för en assist och ett mål i kvällens möte. - Foto: Antonio Calanni / AP / SCANPIX
Zlatan missade flera bra chanser.

Zlatan målgörare - och målsumpare

Milan låg under med två mål när svensken slog till.

S. Mauri (80:e - gult)

Matchen mellan hemmalaget Milan och Lazio tog en oväntad vändning när det plötsligt stod 0-2 till bortalaget efter bara 21 spelade matchminuter. Men snart skulle den svenske jätten sätta dit reduceringen.

Målet kom som ett resultat av en fin chipp till Antonio Cassano, framspelad av Alberto Aquilani, och med öppet mål kunde Zlatan peta in 1-2 målet efter 28 minuters spel.

Reduceringen stärkte hemmalaget och bara fyra minuter senare kunde Cassano kvittera genom att nicka dit Aquilanis hörna.

Kunde vänt matchen

I den andra halvleken orkade Lazio inte riktigt med Milans tempo och hemmalaget var helt klart det bättre laget.

Men något mer mål blev det inte. Trots att Milan hade en del heta chanser - varav ett friläge som Zlatan missade i 84:e spelminuten.

Slutresultatet blev därför 2-2.

/
/
/

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.