1 av 5
Här visas Fernando Torres ut. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Anfallaren tacklade en Swansea-spelare med dobbarna.
2 av 5
Anfallaren tacklade en Swansea-spelare med dobbarna. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Men innan dess - bara tio minuter innan - hade han gjort matchens första mål.
3 av 5
Men innan dess - bara tio minuter innan - hade han gjort matchens första mål. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Han visades ut direkt.
4 av 5
Han visades ut direkt. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Spanjoren har inte haft det enkelt i Chelsea.
5 av 5
Spanjoren har inte haft det enkelt i Chelsea. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX

Torres - målskytt och utvisad

Spräckte nollan - tacklade motspelade med dobbarna före.

LONDON. Fernando Torres står i centrum igen. När Chelsea tog emot Swansea på lördagen gjorde spanjoren inte bara sitt första mål den här säsongen - han blev även utvisad.

En halvtimme hade passerat när anfallaren tog ned bollen i straffområdet och bombade in bollen i mål, trots dålig vinkel. Tio minuter senare handlade allting om Torres igen.

Den här gången hade han nämligen gått in med dobbarna före mot en bortaspelare. Domaren tvekade inte och visade genast ut den ojämne målmaskinen.

Krossade Swansea

Det stoppade dock inte Londonlaget från att krossa nykomlingen. Ramires hade redan gjort 2-0 och brassen drygade dessutom ut ledningen till 3-0 efter utvisningen.

Ashley Adams reducerade med några minuter kvar av mötet, men på stopptid fastställde Didier Drogba slutresultatet till 4-1.