Chockade - då krossade Real Madrid nykomlingen

Real Madrid fick en mardrömsstart mot Ray Vallecano. Men trots det kunde de ändå vinna med 6-2.

Real Betis serieledare

Varken Real Madrid eller Barcelona har öppnat säsongens på bästa möjliga sätt.

Huvudstadsklubben har både förlorat och kryssat en gång. Efter matcher ligger de på en femte plats - två pinnar bakom serieledaren Real Betis (!).

Barcelona har inte heller imponerat. Två gånger har de tappat poäng och ligger fyra poäng bakom serieledaren.

MADRID. Rayo Vallecano behövde bara 15 sekunder på sig för att tysta Santiago Bernabeu och chocka storlaget Real Madrid. Men den spanska huvudstadsklubben kom tillbaka med besked.

Bortaanfallaren Michu gav gästerna ledningen nästan direkt efter avspark och satte ordentlig press på José Mourinhos mannar, som inte gick att känna igen i den första halvleken.

Men med bara minuterna kvar innan halvleksvilan kom Real igång. Cristiano Ronaldo - snyggt framspelad av Kaká - kvitterade strax innan paus, innan en offsidestående Gonzalo Higuain fixade ledningen.

– Vi var dåliga i de första 20 minuterna. Men sen så började vi spela bra igen, säger Kaká till Canal Plus.

Mosade i andra

Real Madrid kom ut som ett helt nytt lag i den andra halvleken. Kaká ordnade straff efter endast fem minuter. Fram klev Ronaldo, som satte sitt femte mål den här säsongen.

Gästerna gav sig dock inte utan en kamp och det blev match igen när Michu nätade ännu en gång. Och när Angel Di Maria visades ut efter att ha tagit bollen med handen blev det ännu mer match.

Det hindrade dock inte Real från att fortsätta att dominera. Nyförvärvet Raphael Varane drygade ut ledningen med ett snyggt klackmål och Karim Benzema gjorde drabbningens sista mål när han snyggt placerade in bollen bakom målvakten Dani Gimenez.

– Det var svårt i början och vi blev hyfsat överraskade med deras tidiga mål. Jag tycker ändå att vi visade karaktär, eftersom det är svårt att komma från två dåliga matcher i rad. Till slut kunde vi ändå vinna och det är det som är viktigt, konstaterar Kaká, som var glad över att få vara med från start igen:

– Jag mår bra och försöker ta vara på chanserna som jag får.