Här nickar Mathias Ranégie in sitt första mål.
Malmö FF skapade målchans efter målchans. Men det hjälpte ändå inte.

Dominerade - men MFF föll ändå

MFF åkte på andra raka gruppspelsförlusten i Europa League.

MALMÖ. Malmö FF dominerade helt och hållet i den första halvleken - men föll ändå tungt när Austra Wien kom på besök i den andra gruppspelsmatchen i Europa League.

Den förre Arsenal-liraren Nacer Barazite öppnade målskyttet efter dryga kvarten. Då hade de svenska hemmalirarna dominerat matchen helt och hållet och skapat flera farliga målchanser.

20 minuter senare kom nästa smäll för MFF, när Alexander Grunwald ökade på till 2-0. Ett resultat som knappast var rättvist.

Hoppet väcktes

Men MFF vägrade ge sig utan en chans. Skåningarna försökte komma in i matchen och fick även utdelning i den 82:a matchminuten, då Mathias Ranégie reducerade.

Men närmare än så kom aldrig förra årets svenska mästare, som därmed befäster jumboplatsen i grupp g.

– Jag tycket vi var bra med i matchen. Jag tycker inte de var något märkvärdigt egentligen. Men sedan släpper vi in två mål från ingenting, säger Ranégie till TV4 Sport.