Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Drogba svär sig fri

- 01/03/2009, 11:44 -

Didier Drogba sägs vara en av anledningarna till att Scolari fick sparken.

Det spekuleras i brittisk press om att Didier Drogba var en av spelarna som fick Luiz Felipe Scolari sparkad från Chelsea. Han var en av tre stjärnor som ska ha sagt till ägaren Roman Abramovitj att de inte var nöjda med tränaren.

Men Droga svär sig nu fri från anklagelserna om att han, tillsammans med vilka som tros vara Michael Ballack och Petr Cech, ska ha fått brasilianaren sparkad, skriver Sky Sports.

–Nej, nej det är inte sant. Det är inte sant att Ballack, Petr Cech och jag hade ett möte för att bestämma över tränarens framtid, säger anfallaren till Observer Sport Monthly.

Det påstås att trion var missnöjda med Scolaris träningsmetoder. Men sådana beslut är över spelarnas huvuden, menar den 30-årige Drogba.

–Det var ett styrelsebeslut, inte spelarnas beslut. Vi blev alla förvånade att han försvann, men alla kan se att det inte såg bra ut då och någonting behövde göras för lagets bästa.

–Om man ser till resultaten över de två senaste månaderna så är det tydligt att det var någonting som inte stämde.

Den tidigare så nyttige Didier Drogba har inte haft någon lyckosam säsong, men har haft problem med skador.

Skrivet av: