Zlatan Ibrahimovic storspelade.
Zlatan Ibrahimovic storspelade. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Antonio Cassano (t.v.), Robinho (mitten) och Luca Antonini är glada efter segern. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Antonio Nocerino firar sitt öppningsmål.
Antonio Nocerino firar sitt öppningsmål. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic får en kram av Robinho efter 2-0-målet.
Zlatan Ibrahimovic får en kram av Robinho efter 2-0-målet. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX

Stor "Ibra"-show när Milan vann

Den svenske stjärnan glänste när Milan mosade Palermo med 3-0.

Milans svaga säsongsinledning

Säsongen har inte varit en höjdare för Milan än så länge. I och med dagens resultat ligger de regerande mästarna på en nionde plats med blott två segrar efter sex spelade matcher.

Laget har bara skrapat ihop åtta poäng och har förlorat två gånger samt kryssat två gånger.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic missade Sveriges avgörande EM-kvalmatch mot Holland på grund en avstängning. På lördagskvällen var han tillbaka på planen - och storspelade när hans Milan körde över Palermo.

Det tog ett bra tag innan drabbningens första mål skulle komma. Men när nollan väl sprack fem minuter innan pausvilan, var det självklart den svenske stjärnan som låg bakom det. Den förre Palermo-liraren Antonio Nocerino avslutade anfallet genom att göra 1-0.

Underbar assist

Tio minuter in i den andra halvleken var det "Ibra"-show igen. Den långe anfallaren avancerade på vänsterkanten och slog in en perfekt pass som skar igenom hela bortaförsvaret. Robinho tackade för serveringen och la in 2-0.

Antonio Cassano avgjorde sedan mötet med sitt 3-0 med timmen kvar att lira.