Real Madrid med 4-0 - Foto: Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX
Karim Benzema öppnade målskyttet mot sitt gamla lag. - Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX
Kim Källström hade ingen chans mot Real Madrids stjärnor. - Foto: Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

Så gick det i grupp D

Dinamo Zagreb - Ajax 0-2

Målskyttar: 0-1 (49) Derk Boerrigter, 0-2 (90) Christian Eriksen

Real Madrid - Lyon 4-0

Målskyttar: 1-0 (19) Karim Benzema, 2-0 (47) Sami Khedira, 3-0 (55) Hugo Lloris SM, 4-0 (81) Sergio Ramos

Tabellen:

1. Real Madrid, 9 poäng

2. Ajax, 4 poäng

3. Lyon, 4 poäng

4. Dinamo Zagreb, 0 poäng

MADRID. Mardrömsmotståndare inför matchen. Men när Real Madrid och Lyon väl drabbade samman hade "marängerna" inga problem med att krossa det franska spöket.

Kim Källström var med från start och fick spela hela matchen när hans Lyon åkte på storstryk. Och det var ingen annan än Karim Benzema som öppnade målskyttet. Den förre OL-spelaren tryckte in 1-0 mot sitt gamla lag efter 19 minuters spel, men det skulle ändå dröja till den andra halvleken innan det vitklädda hemmalaget fick igång målskyttet på riktigt.

Sami Khedira drygade ut ledningen bara minuterna in i den andra halvan och när bortamålvakten Hugo Lloris sedan gjorde självmål var det ridå för Lyon.

Sergio Ramos fastställde slutresultatet till 4-0 med mindre än tio minuter kvar och såg till att Real Madrid fortsätter att dominera i Champions League-gruppspelet.