Här sätter Juraj Kucka det matchavgörande 2-1-målet.
Här sätter Juraj Kucka det matchavgörande 2-1-målet. - Foto: Francesco Pecoraro/AP/SCANPIX
Matchhjälten firar.
Matchhjälten firar. - Foto: Francesco Pecoraro/AP/SCANPIX

Är säsongen körd nu, Roma?

Romas svaga säsongsinledning fortsätter.

GENUA. Roma storsatsade inför säsongen och värvade en drös spelare som skulle föra laget till Serie A-toppen. Nu, efter åtta spelade omgångar, kan Romas säsong vara körd.

På onsdagskvällen åkte den italienska huvudstadsklubben på en ny tung förlust när Genoa gästades. Bosko Jankovic öppnade målskyttet efter 38 minuters spel. Och trots att gästernas Fabio Borino kvitterade sent i den andra halvleken, skulle Genoa ändå få med sig alla poäng. Juraj Kucka satte 2-1 i slutminuten och såg till att Romas svaga säsongsinledning fortsätter.

Ingen succésäsong?

Laget ligger därmed på en åttonde plats och har fem pinnar upp till serieledaren Juventus. Men det är mycket som ska klicka för att laget ska få sin Scudetto-dröm att gå i uppfyllelse.