Kan Manchester City fortsätta att imponera?
1 av 3
Kan Manchester City fortsätta att imponera? - Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX
Manchester City vann över Villarreal. Kan de vinna över Napoli?
2 av 3
Manchester City vann över Villarreal. Kan de vinna över Napoli? - Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX
Bayern München är nästan helt klara för avancemang.
3 av 3
Bayern München är nästan helt klara för avancemang. - Foto: Kerstin Joensson/AP/SCANPIX

Nu ska dödens grupp avgöras

Allting kommer att avgöras i två stekheta matcher.


Grupp A

1. Bayern 10p.

2. Man. City 7p.

3. Napoli 5p.

4. Villarreal 0p.

NEAPEL/MÜNCHEN. Stunden då Champions Leagues tuffaste grupp ska avgöras är kommen. Bayern München, Manchester City och Napoli gör upp om två platser till nästa omgång - medan Villarreal kommer att göra allt för knipa en Europa League-plats.

Det blir två drabbningar som kommer att avgöra väldigt mycket. I München tar det tyska storlaget och gruppledaren Bayern emot spanska Villarreal - ett lag som har underpresterat kraftigt i både ligan och i Champions League.

– Vi kommer att kämpa ända in i slutet, säger den spanske tränaren Juan Carlos Garrido.

"De gula ubåtarna" jagar självklart trepoängaren. Men det lär knappast bli särskilt mycket enklare utan de skadade stjärnorna Giuseppe Rossi, Nilmar och Cani.

Citys dominans

Samtidigt kommer Manchester City och Napoli göra upp om andraplatsen i en stenhård kamp i Neapel. Lyckas "The Citizens" knipa segern, släcks hoppet för det italienska storlaget.

Men runt 60 000 galna italienare kommer att göra allt för att lyfta sitt lag mot en seger och förhoppningsvis även avancemang till nästa omgång. Men då krävs det att Napoli står för en perfekt genomförd match.

– Det kommer att krävas mycket mer än en stunds magi av en enskild spelare för att slå City. Hela laget måste spela exceptionellt och vi kommer att behöva ge 120 procent, säger tränaren Walter Mazzarri.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!