1 av 4
- Foto: Scanpix
2 av 4
- Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Scanpix
4 av 4
- Foto: Scanpix

I kväll ställs Zlatan mot "Mannen utan pungkulor"

För ett par veckor sen avslöjade svensken allt om bråket med Barcelonatränaren - i kväll ställs de mot varandra i Champions League.


Grupp H - och Zlatancitaten

1. Barcelona. 4, 13-2,10

2. Milan. 4, 7-3, 8

3. Bate Borisov. 4, 2-9, 2

4. Viktoria Plzen. 4, 1-9, 1

Citat ur självbiografin "Jag är Zlatan Ibrahimovic"

Om Barcelona-spelarna

”Messi, Xavi, Iniesta, hela gänget, var som skol-elever. Världens bästa fotbollsspelare stod och bockade, och jag förstod ingenting. Det var löjligt.”

Om tränaren Pep Guardiola

”Han vill ha snälla skolpojkar, och han springer ifrån sina problem.”

”Du har inga pungkulor. Du bajsar på dig för Mourinho. Du kan dra åt helvete!”

”Det var avancerat skitprat, om blod, svett och tårar och sånt. Aldrig hört en tränare prata på det sättet! Rena dyngan!”

MILANO. Milan mot Barcelona kommer aldrig att bli en ointressant drabbning - men frågan är om mötet någonsin kommer bli hetare än det här: Zlatan Ibrahimovic har startat ett öppet krig mot sin gamla tränare Josep Guardiola och hela Spanien rasar mot "Ibra".

"Vill tacka Zlatan för hans tid i Barcelona"

Lagen slåss om förstaplatsen i grupp H och har allt att spela om. Men trots alla hätska citat om Pep från Zlatan tonar Barcelonatränaren ner bråket.

– Jag har inga problem med Ibrahimovic. Även om han inte lämnade oss med bra känslor för mig så vill jag tacka honom för allt det han gjorde för oss, vi vann ligan och gick till semifinal i Champions, säger Pep Guardiola på presskonferensen inför matchen.

Mycket av förhandssnacket har handlat om huruvida kombattanterna kommer skaka hand eller inte. En icke fråga enligt Guardiola.

– Självklart, om det blir spontant, om vi möts. Däremot kommer jag inte att ordna en presskonferens för att visa alla hur vi skakar hand.

"Det kommer bli en knockout"

Zlatan Ibrahimovic gick till vilt angrepp mot Pep Guardiola i självbiografin "Jag är Zlatan Ibrahimovic". Där lovade bland annat Zlatan att han skulle "knocka Pep Guardiola" om han mötte honom utanför Katalonien.

I kväll har han sin chans.

Milan - Barcelona startar 20.45 och visas i Viasat Fotboll.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!