Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Coloccini vet hur han ska stoppa Tevez

Sport | 04/03/2009 13:49

Newcastlebacken har hört från sin far hur Unitedanfallaren ska tas.

I kväll kan Manchester United befästa sin serieledning genom att vinna mot Newcastle. Fabricio Coloccini i newcastle vet åtminstone hur en Unitedspelare ska stoppas. det är hans landsman carlos Tevez, som hade Coloccinis pappa som ungdomstränare i Boca Juniors.

– Det var ett väldigt bra lag som han tränade. Min far sa åt mig att han är annorlunda, han är speciell. Du kommer att få se mycket av honom i framtiden för han har allt i sitt spel, säger Fabricio Coloccini.

De fina orden till trots – Carlos Tevez har inte varit ordinarie i united den här säsongen, och det ryktas redan om vilka klubbar som ska köpa honom till sommaren.

– Carlos är en toppspelare och kommer kanske inte ens att spela. Det säger allt om deras lag. Jag gillar att spela mot toppspelare och det kommer att vara ett bra test för mig personligen, säger Coloccini till The Sun.

Newcastle-Manchester United visas 20.40 på Canal Plus Sport1.

Skrivet av: