Lördag 22 Jan
Stockholm

Corinthians utmanar Milan om Tevez

Antonio Cassano måste ersättas.
1 av 2
Antonio Cassano måste ersättas. Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Carlos Tevez är på väg till Milan - eller?
2 av 2
Carlos Tevez är på väg till Milan - eller?. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Brasilianska storklubben vill ha Manchester Citys problembarn - igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Varför är Tevez petad?

Carlos Tevez var länge Manchester Citys största stjärna och han var dessutom lagkapten. Men på sistone har han tvekat om han ens vill vara kvar i klubben, något som har fått folk att ifrågasätta hans lojalitet.

Men när han vägrade att hoppa in i Champions League-drabbningen med Bayern München fick tränaren Roberto Mancini nog, och bestraffade argentinaren genom att peta honom samt tvinga honom böta 1,5 miljoner pund.

SAO PAULO. Ryktena kring Carlos Tevezs nya klubbadress verkar fortsätta. Nu uppger den brasilianska klubben Corinthians att intresset finns kvar. Till football-italia.net har klubbens president Andres Sanchez sagt att Corinthians har ställt in siktet på argentinaren.

- Jag vill ha Tevez, vi kommer att hämta en världsklasspelare till klubben och jag hoppas verkligen att det blir han. Jag vet inte hur mycket det kommer att kosta oss men om han väljer att flytta så är jag säker på att han kommer hit. 

Milan står i vägen 

Corinthians har en stark utmanare, nämligen den italienska storklubben Milan. Carlos Tevez agent var nyligen på lagets träningsanlägning Milanello och Milans vicepresident Adriano Galliani har nyligen sagt att klubben vill låna Tevez till sommaren 2012 och sedan köpa loss argentinaren.

Det återstår att se om Carlos Tevez väljer att lämna Europa för Corinthians eller att ersätta Antonio Cassano i Milan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela