Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Allegri: "Pato och Robinho behöver göra mål"

- 06/12/2011, 08:41 -
1 av 4

Scanpix

2 av 4

Scanpix

3 av 4

Scanpix

4 av 4

Scanpix

Milantränaren vilar Zlatan Ibrahimovic - anfallaren kommer att spela max en halvlek i kväll.

PRAG. 13 mål har det blivit såhär långt för Zlatan Ibrahimovic i liga och europaspelet. Lagets andra anfallare Alexandre Pato och Robinho har inte imponerat på samma sätt och bara gjort två mål var - mindre än en tredjedel av "Ibras" mål.

Nu försöker tränaren väcka stjärnorna.

- Mot slutet av säsong kommer vi se massor av deras mål, säger Massimilliano Allegri till Gazzeta dello sport och fortsätter:

- Pato är i fin form och det enda han behöver är speltid och det kommer han att få nu. Han kan bli vårt stora utropstecken i januari.

"Anfallare i Serie B gjorde det sämre"

I kväll står Viktoria Plzen för motståndet i Prag. Matchen betyder ingenting för Milan då andra platsen redan är säkrad bakom Barcelona. Ibrahimovic som avgjorde senast mot Genoa på straff kommer att få vila i alla fall en halvlek. I stället kommer Robinho få speltid - som stod för en jättemiss i den senaste ligamatchen.

- Efter matchen berättade jag att en anfallare i Serie B stod för en ännu värre miss på lördagen, det är sådant som händer, tröstade Allegri.

Viktoria Plzen - Milan startar 20.45 och visas i Viasat Motor.