Yuto Nagamoto och Giampaolo Pazzini satte ett mål vardera hemma mot Fiorentina.
1 av 3
Yuto Nagamoto och Giampaolo Pazzini satte ett mål vardera hemma mot Fiorentina. - Foto: THOMAS SALME/NYHETER24
Och japanen drygade ut ledningen tidigt i den andra.
2 av 3
Och japanen drygade ut ledningen tidigt i den andra. - Foto: THOMAS SALME/NYHETER24
Pazzini öppnade målskyttet sent i den andra halvleken.
3 av 3
Pazzini öppnade målskyttet sent i den andra halvleken. - Foto: THOMAS SALME/NYHETER24

Här räddar de Inters säsong

Liket Inter lever än efter en tung 2-0-seger hemma mot Fiorentina.


MILANO. Säsongen har knappast varit den bästa för storklubben, som har haft enorma problem både i ligan och i Champions League. Men på lördag lämnade laget ett skönt styrkebesked och sänkte Fiorentina med 2-0 på hemmaplan.

Giampaolo Pazzini, nyförvärvet från Sampdoria, inledde målskyttet sent i den andra halvleken efter att den unge brassen Philippe Coutinho hittat fram till anfallaren. Ett mål som skulle bädda för hemmalagets viktiga seger.

"Nerazzurri" trummade vidare i den andra halvleken och endast fyra minuter hade passerat när japanen Yuto Nagamoto drygade ut ledningen till 2-0. Målet blev dessutom matchens sista, vilket innebär att Inter nu ligger nia med sina sjutton poäng.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

1 timme sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

2 timmar sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

2 timmar sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.