Roma behöver poäng - men fick bara med sig en pinne från stormötet med Juventus.
Men här sumpar han läget.

Roma nära seger - då sumpade Totti straff

Serieledaren Juventus är fortfarande obesegrade efter bortadrabbningen med Roma.

ROM. Francesco Totti skulle bli den som skulle frälsa Roma och sänka serieledaren Juventus. Men i stället för att bli hjälte förvandlades den store stjärnan till matchens store målsumpare.

Det började alldeles utmärkt för det skadebenägna hemmalaget. Daniele De Rossi, mittfältaren som fick vikariera som mittback, inledde målskyttet redan efter sex minuters spel och såg till Roma fick en ordentlig smakstart efter att Totti hittat fram till målgöraren.

Bortaförsvararen Giorgio Chillini kvitterade dock efter dryga timmen, men bara minuterna senare fick Roma straff. Fram klev lagkaptenen Totti - men målvakten Gianluigi Buffon räddade.

Fortfarande obesegrade

Några fler mål blev det inte heller i matchen, som alltså slutade 1-1. Ett resultat som innebär att "Den Gamla Damen" fortfarande inte har förlorat en enda match och att Roma fortfarande är obesegrade på hemmaplan.