Söndag 18 Apr
Stockholm

"Han har inte ens gjort frisörerna glada"

9. Eljero Elia.
1 av 11
9. Eljero Elia. Foto: Scanpix
4. Rasmus Elm.
2 av 11
4. Rasmus Elm. Foto: Scanpix
10. Djibril Cissé.
3 av 11
10. Djibril Cissé. Foto: Scanpix
2. Keisuke Honda
4 av 11
2. Keisuke Honda. Foto: Scanpix
8. Andy Carroll.
5 av 11
8. Andy Carroll. Foto: Scanpix
3. Christoffer Samba.
6 av 11
3. Christoffer Samba. Foto: Scanpix
6. Milos Krasic.
7 av 11
6. Milos Krasic. Foto: Scanpix
1. Carlos Tevez.
8 av 11
1. Carlos Tevez. Foto: Scanpix
7. Christian Eriksen.
9 av 11
7. Christian Eriksen. Foto: Scanpix
5. Marko Marin.
10 av 11
5. Marko Marin. Foto: Scanpix
Silly Season går in på sin sista vansinniga dag - Nyheter24 tar fram tio spelare som borde och kan byta klubb.
11 av 11
Silly Season går in på sin sista vansinniga dag - Nyheter24 tar fram tio spelare som borde och kan byta klubb. Foto: AP/SCANPIX

Med mindre än 24 timmar kvar av Silly Season listar Nyheter24 tio spelare i hetluften. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Håll även koll på:

Barcelona - som har drabbats av en plötslig skadekris och diskuterar eventuella nyförvärv.

Robin van Persie - storstjärnan som ryktas vara på väg från Arsenal.

Milan - Klubben som letar efter ytterligare en anfallare som komplement till Zlatan Ibrahimovic. Italiens fönster stänger 19.00, till skillnad från England och Spaniens som stänger 24.00.

Duon från Santos - Neymar och Ganso är Brasiliens landslags framtid. Real Madrid, Barcelona och Milan slåss om spelarnas signaturer och om de inte lämnar i dag, lämnar de i sommar.

Den 31 januari, ett magiskt datum för fotbollsälskaren. Dagen då fingertoppkänsla kan avgöra var ligatitlar hamnar. Nyheter24 rankar tio heta spelare - som inte skulle vara svåra på ett byte. 

10. Djibril Cissé, Lazio. Anfallare.

Den färgstarka anfallaren kom till Rom som en firad stjärna från den grekiska ligan. Men målen har uteblivit och nu förhandlar Cissé med storsatsande Queens Park Rangers.

9. Eljero Elia, Juventus. Yttermittfältare.

Inför säsongen avfärdade han Newcastle "för att det inte var en storklubb" och gick istället till Juventus - och floppade. Nu är han på väg till "storklubben" Newcastle.

8. Andy Carroll, Liverpool. Anfallare.

Med tanke på priset och prestationen hittills kan Andy Carroll vara en av Premier Leagues sämsta värvningar någonsin. Anfallaren har inte gjort någon glad, allra minst frisörerna. Liverpool försökte tidigare byta engelsmannen mot en argentinare (mer om honom senare) och skulle antagaligen inte vara svårövertalade om de fick ett bud.

7. Christian Eriksen, Ajax. Mittfältare.

Född 1992 har dansken redan slagit sig in i landslaget. Nu jagas han av bland annat Manchester United och Chelsea. Fast det återstår att se om det blir någon affär eftersom Eriksen själv sagt att det "inte är aktuellt med ett klubb-byte i januari"...

Men det vore inte direkt första gången en spelare sa en sak och gjorde en annan.

6. Milan Krasic, Juventus. Yttermittfältare.

Den serbiska versionen av Pavel Nedved har tröttnat på den gamla damen och vill lämna. Men inte till vilken klubb som helst - det måste vara en klubb större än Lazio, som Krasics agent avfärade med orden: "Med all respekt för dem, men det var inte riktigt det vi hade tänkt oss."

5. Marko Marin, Werder Bremen. Mittfältare.

Den lille bosnier-tysken med den flödande spelstil jagas av en handfull klubbar så som Juventus och Tottenham. Född 1989 börjar det bli dags för en övergång för en riktigt underhållande spelare. 

4. Rasmus Elm, AZ Alkmaar. Mittfältare.

Den på förhand hetaste svensken väljer alltid sina drag med omsorg. Nu ryktas han vara på plats i Turin för att skriva på för Juventus. Men man kanske ska ta det med en nypa salt med tanke på att både Manchester United och Valencia varit på tapeten tidigare.

3. Christoffer Samba, Blackburn. Mittback.

Den väldige kongolesen har fått nog av att slåss i botten och kräver att få lämna klubben. Och en av Premier Leagues bästa mittbackar kommer vara högvilt i dag.

2. Keisuke Honda, CSKA Moskva. Offensiv mittfältare/ anfallare.

Japans bästa spelare kommer med all säkerhet få flytta sitt porslin i dag. Mittfältaren rapporteras vara på plats i Italien för att skriva på för Lazio.

1. Carlos Tevez, Manchester City. Anfallare.

Den stora snackisen: Carlos Tevez har det ryktats om ända sen han vägrade att hoppa in mot Bayern Munchen. Senaste budet är att det inte blir någon övergång - men frågan är hur trovärdigt det är? Vill verkligen Roberto Mancini ha en sur överbetald världsstjärna på bänken?

Tevez vara eller inte vara kommer avgöras i fönstrets sista skälvande timmar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela