Fabio Capello avgick som efter ett möte med FA.
1 av 4
Fabio Capello avgick som efter ett möte med FA. - Foto: Scanpix
Det var hanterandet av John Terry som parterna inte kom överens om.
2 av 4
Det var hanterandet av John Terry som parterna inte kom överens om. - Foto: Scanpix
I går friades Harry Redknapp på alla punkter om skattefiffel - i dag kan han vara Englands nya förbundskapten.
3 av 4
I går friades Harry Redknapp på alla punkter om skattefiffel - i dag kan han vara Englands nya förbundskapten. - Foto: Scanpix
United-spelaren på twitter: "Nu måste det bli en engelsman som ersätter. Jag väljer Harry Redknapp".
4 av 4
United-spelaren på twitter: "Nu måste det bli en engelsman som ersätter. Jag väljer Harry Redknapp". - Foto: Scanpix

Rooney har bestämt sig: "Han ska leda England mot Sverige"

Stjärnan på twitter: "Det måste bli en engelsman och jag väljer..."


John Terry-bråket

John Terry har varit i blåsväder en längre tid. När det engelska fotbollsförbundet, FA, valde att beröva mittbacken från kaptensbindeln blev italienaren rasande.

Men trots det valde alltså FA att strunta i Capello och såg till att Terry inte fick tillbaka bindeln. Något som alltså ska ha varit sista droppen för förbundskaptenen, som nu har avgått.

LONDON. I går friades Harry Redknapp på alla punkter i en skattehärva som har sträckt sig över flera år. I dag kan Tottenham-tränaren ta över efter Fabio Capello som Englands förbundskapten.

– Jag är besviken över att Capello har slutat. En bra person och en grym tränare. Nu måste det bli en engelsman som ersätter. Jag väljer Harry Redknapp, skriver Wayne Rooney på twitter.

Avgick efter att lagkaptenen petats

Fabio Capello avgick i går efter ett möte med förbundet. Parterna var inte överens huruvida rasistanklagade John Terry skulle vara lagkapten eller inte. När italienaren inte fick ha kvar sin lagkapten lämnade han in sin avgångsansökan - som accepterades omedelbart.

– Jag är chockad över nyheten om Fabio Capello, förtvivlad om jag ska vara ärlig. Han tog ut mig till min första landskamp och trodde på mig. Tack, mr Capello, skriver Arsenal-spelaren Jack Wilshere på Twitter.

– Han har visat stor tro på mig så jag kan bara tacka honom. Han har haft ett stort inflytande på min karriär hittills. Det är tråkigt att han lämnar.

Nu står England utan tränare. I sommar är det EM och frågan är vem som tränar laget när de ställs mot Sverige i Ukraina.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!