Söndag 1 Aug
Stockholm

Terry om anklagelserna: ”De snackar bara skit”

Luiz Felipe Scolari har sagt att det inte kommer bli lätt för den som efterträder André Villas-Boas. Här syns han från tiden som Chelsea-manager.
1 av 3
Luiz Felipe Scolari har sagt att det inte kommer bli lätt för den som efterträder André Villas-Boas. Här syns han från tiden som Chelsea-manager. Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix
Arsenals Wojciech Szczesnyär en av dem som anklagat Chelseas stjärnor för att styra klubben.
2 av 3
Arsenals Wojciech Szczesnyär en av dem som anklagat Chelseas stjärnor för att styra klubben. Foto: Sang Tan/Scanpix
John Terry attackerar kritikerna som menar att Chelsea styrs av lagets stjärnor. "De som spekulerar snackar bara skit." Roberto Di Matteo, till vänster i bild, har tagit över huvudansvaret resten av säsongen sedan Villas-Boas fick sparken.
3 av 3
John Terry attackerar kritikerna som menar att Chelsea styrs av lagets stjärnor. "De som spekulerar snackar bara skit." Roberto Di Matteo, till vänster i bild, har tagit över huvudansvaret resten av säsongen sedan Villas-Boas fick sparken. Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix

John Terry slår tillbaka mot den gamle tränaren som menar att Chelseas stjärnor styr och ställer i klubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Terry stormiga höst

I höstas anklagade Queens Park Rangers back Anton Ferdinand John Terry för att ha sagt rasistiska saker till honom. Det hela fick rättsliga påföljder. John Terry har själv förnekat att han sagt något rasisitiskt.

Rättegången har skjutits upp till den 9 juli, en dryg vecka efter att sommarens fotbolls-EM tagit slut.

LONDON. Chelseas hårt ansatte mittback John Terry är allt annat än glad över kommentarerna från utomstående om hur klubben styrs. Och på tisdagskvällen gick han till öppen attack, enligt The Sun.

 - Personer utifrån samt tidigare managers, som spekulerar, snackar bara skit.

Försvaret: "Handlar om rena lögner"

Sedan André Villas-Boas fått sparken från managerposten på Stamford Bridge har många riktat kritik mot Chelseas stjärnor. Bland annat Arsenal-målvakten Wojciech Szczesny och före dette Chelsea-managern Luiz Felipe Scolari har ställt sig frågande till hur klubben sköts.

 - Jag tror att de engelska spelarna styr klubben, sa Szczesny till The Guardian. Det är helt annorlunda i Arsenal. I omklädningsrummet vet vi att det är Arsène Wenger som är chef.

Scolari, som själv fick sparken från samma post i februari 2009, hade inga uppmuntrande ord till Villas-Boas efterträdare:

 - Det kommer att vara ett helvete för den som tar över, sa han till brittiska Metro.

John Terry slår nu tillbaka mot anklagelserna, uppger The Sun.

- Det spekuleras om att de etablerade spelarna bestämmer i Chelsea, men det är en ren lögn, sa den tidigare engelske landslagskapten. Roman Abramovich och styrelsen är de som tar alla beslut.

På onsdagkvällen tar sig Chelsea an Napoli i returmötet i Champions League-åttondelen. På tränarbänken sitter tidigare andretränaren Roberto di Matteo, leder laget resten av säsongen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela