Chicharito sjunger i kapp med publiken på Old Trafford. Senast de engelska mästarna anlände till iberiska halvön var det just Javier Hernandez som avgjorde, då mot Valencia.
1 av 5
Chicharito sjunger i kapp med publiken på Old Trafford. Senast de engelska mästarna anlände till iberiska halvön var det just Javier Hernandez som avgjorde, då mot Valencia. - Foto: Jon Super/SCANPIX
Frågan är om Chicharito spelar från start eller om han återfinns bredvid tränaren Sir Alex Ferguson på bänken.
2 av 5
Frågan är om Chicharito spelar från start eller om han återfinns bredvid tränaren Sir Alex Ferguson på bänken. - Foto: Claudio Cruz/SCANPIX
Chris Smalling väntas starta kvällens kamp, sin blodstinna hjässa till trots.
3 av 5
Chris Smalling väntas starta kvällens kamp, sin blodstinna hjässa till trots.
Marcelo Bielsa har byggt ett lag med fart och fläkt, samtidigt som alla elva jobbar tätt - och kompakt - i försvarsspelet. Ett spelsätt som för övrigt gav baskerna en seger på Old Trafford.
4 av 5
Marcelo Bielsa har byggt ett lag med fart och fläkt, samtidigt som alla elva jobbar tätt - och kompakt - i försvarsspelet. Ett spelsätt som för övrigt gav baskerna en seger på Old Trafford. - Foto: Alvaro Barrientos/SCANPIX
Fotbollshistoriens mest framgångsrike tränare har aldrig vunnit Europa League.
5 av 5
Fotbollshistoriens mest framgångsrike tränare har aldrig vunnit Europa League. - Foto: Alvaro Barrientos/SCANPIX

United självsäkra inför rysaren: "Två mål räcker"

De engelska mästarna har kniven på strupen inför Europa League-returen.


Kvällens match:

Manchester United gästar Athletic Bilbao borta i Europa League under torsdagskvällen. Och det är ett pressat United ni kan få bevittna i TV4 Sport klockan 19.00 som måste vinna med minst två mål, såtillvida att matchen inte slutar 3-2 i engelsmännens favör, då väntar förlängning.

BILBAO. De baskiska hjältarna från Bilbao, som besegrade de engelska mästarna på Old Trafford, är laddade inför torsdagskvällens returmöte på San Sebastian.

Athletic Bilbao äntrar planen med 3-2 i bagaget. Men trots det är United-anfallaren Javier "Chicharito" Hernandez säker på avancemang.

– Om vi bara hittar rätt väg, så ska det här gå vägen, säger han på presskonferensen och fortsätter:

– Vi behöver göra två mål, samtidigt som det är viktigt att vi inte släpper in några mål.

Vilade sina stjärnor inför United-matchen

Unted saknar i kväll knäskadade Nemanja Vidic och Darren Fletcher som har tagit tvingats till en time out från fotbollen.

– Det är en tuff utmaning men vi kommer fortsätta att tro på oss själva och vi är villiga att jobba hårt för ett avancemang, avslutar Chicharito presskonferensen.

Athletic Bilbao föll i helgens seriematch mot de baskiska rivalerna Osasuna. Men hemmalaget sparade sina största stjärnor: Fernando Llorente och Javi Martinez kommer utvilade till matchen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!