Agüero fick rätt - lekte bort Norwich med Tevez

- 14/04/2012, 16:08 -
Carlos Tevez satte tre mål mot Norwich.
1 av 4

Carlos Tevez satte tre mål mot Norwich.

Sergio Agüero får äntligen lira med landsmannen.
2 av 4

Sergio Agüero får äntligen lira med landsmannen.

Här nätar "Kun" Agüero.
3 av 4

Här nätar "Kun" Agüero.

Tevez (t.h.) har gjort fyra mål.
4 av 4

Tevez (t.h.) har gjort fyra mål.

Carlos Tevez slog till med ett hattrick och Sergio Agüero blev tvåmålsskytt när Manchester City krossade Norwich med 6-1.

NORWICH. Manchester Citys Sergio Agüero hade saknat landsmannen Carlos Tevez väldigt länge. Men nu får argentinarna äntligen leka tillsammans igen - och då lever ligan igen.

– Vi har har spelat regelbundet i landslaget. Och på grund av det vet han hur jag rör mig och vi spelar bra tillsammans, hade Agüero sagt till The Sun inför matchen.

Och visst trivs de tillsammans. Totalt satte de tre baljor när Manchester City krossade West Bromwich Albion senast och på lördagen slog det argentinska radarparet till igen och fixade tre nya poäng när "The Citizens" krossade Norwich med hela 6-1.

Tevez stod dessutom för ett hattrick medan landsmannen satte två baljor, innan inhopparen Adam Johnson fastställde slutresultatet i den sista minuten.

Två poäng bakom

City fortsätter därmed jakten på ligaguldet och är endast två poäng bakom serieledaren Manchester United. Ärkerivalen har dock lirat en match mindre och nu återstår det att se om det blåklädda miljardbygget kan komma ikapp. "Kun" är i alla fall helt säker att det fortfarande går.

– Vi kommer att kämpa ända in till slutet, säger han.