1 av 2
2 av 2

CL-drömmen snart krossad - mållöst i hatmötet

Chelsea gick på knäna under i stort sett hela andra halvlek i hatmötet mot Arsenal. Trots det fick "The Blues" med sig en poäng - men frågan är om det räcker för Chelsea.


Arsenal - 0 - 0 - Chelsea

Varningar, Arsenal: Tomas Rosicky, Robin van Persie, Abou Diaby

Varningar, Chelsea: José Bosingwa, Gary Cahill, Florent Malouda, Salomon Kalou.

Domare: Mike Dean

LONDON. Robin van Persie hade minst tre riktigt vassa lägen att bli Arsenals store matchhjälte i hatmötet mot Chelsea. Men den annars så sylvasse holländaren sumpade alla chanser när "The Blues" fick med sig en pinne från Emirates-stadion.

Det stekheta London-derbyt förtjänade minst ett par mål, framför allt när "The Gunners"-försvararen Laurent Koscielny träffade ribban i slutet av den första halvleken. Men när domaren Mike Dean blåste av efter 94 minuters spel stod det fortfarande 0-0 - ett resultat som Roberto Di Matteos Chelsea bör vara nöjda med.

Champions League-drömmen snart krossad?

Den uteblivna trepoängaren innebär dock att Chelsea - som hade ett drömläge att knappa in på topplagen - missade chansen att närma sig Champions League-platserna.

Nu har de endast fyra matcher på sig att klättra två placeringar och putta ned både Newcastle och Tottenham. En uppgift som minst sagt är enklare sagd än gjord.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!