Özil har tidgare sänkt Bayern med Werder Bremen - i kväll ställs turktysken mot "FC Hollywood" igen.
1 av 6
Özil har tidgare sänkt Bayern med Werder Bremen - i kväll ställs turktysken mot "FC Hollywood" igen. - Foto: Scanpix
"Mina spelare är lugna och vi är i perfekt form för att spela matchen. Vi är inte för uppspelta eller för avslappnade" - Mourinho.
2 av 6
"Mina spelare är lugna och vi är i perfekt form för att spela matchen. Vi är inte för uppspelta eller för avslappnade" - Mourinho. - Foto: Scanpix
Och onekligen har Real-spelarna och Cristiano Ronaldo, i världens kanske tajtaste shorts, sett avslappnade ut.
3 av 6
Och onekligen har Real-spelarna och Cristiano Ronaldo, i världens kanske tajtaste shorts, sett avslappnade ut. - Foto: Scanpix
Real Madrid avgjorde i princip ligan i senaste omgången och nu är det nära att Mourinho blir ensam om att som tränare vinna både La liga, Serie A, Premier League och portugisiska Primeira Liga.
4 av 6
Real Madrid avgjorde i princip ligan i senaste omgången och nu är det nära att Mourinho blir ensam om att som tränare vinna både La liga, Serie A, Premier League och portugisiska Primeira Liga. - Foto: Scanpix
"The Special One" kommer var "The Only One" efter säsongen.
5 av 6
"The Special One" kommer var "The Only One" efter säsongen. - Foto: Scanpix
– Vi vill och förtjänar att nå finalen. Vi är nära att nå den viktigaste finalen på klubblagsnivå, säger Mourinho under tisdagens presskonferens.
6 av 6
– Vi vill och förtjänar att nå finalen. Vi är nära att nå den viktigaste finalen på klubblagsnivå, säger Mourinho under tisdagens presskonferens. - Foto: Scanpix

Nu ska "The Special One" bli "The Only One"

José Mourinho är på väg mot en historisk säsong: ingen tränare har någonsin vunnit Champions League med tre olika klubbar - men först måste han besegra Bayern München.


Förra mötet

Målskyttar, Bayern München: 1-0 (17) Franck Ribery, 2-1 (90) Mario Gomez.

Målskyttar, Real Madrid: 1-1 (53) Mesut Özil.

Varningar, Bayern München: Philipp Lahm, Holger Badstuber, Arjen Robben.

Varningar, Real Madrid: Sergio Ramos, Fabio Coentrao, Xabi Alonso, Angel, Di Maria, Marcelo, Gonzalo Higuain.

Publiksiffra: 66 000, Allianz Arena

Domare: Howard Webb, England.

Vill du bli Nyheter24:s EM-reporter?

Nextinfootball.se kan du tävla och vinna jobbet.

Kör igång direkt!

MADRID. På onsdagskvällen kan Jose Mourinho ta ett stort steg mot att bli historisk. Vid seger mot Bayern München blir portugisens Real Madrid klart för final – och Mourinho får chansen att bli den ende tränaren någonsin som fört tre olika klubbar till en Champions League-titel.

Han har sedan tidigare två titlar med Porto 2004 och Inter 2010.

– Vi vill och förtjänar att nå finalen. Vi är nära att nå den viktigaste finalen på klubblagsnivå. Mina spelare är lugna och vi är i perfekt form för att spela matchen. Vi är inte för uppspelta eller för avslappnade, säger Mourinho under tisdagens presskonferens.

Tyskarna har dock med sig en 2-1-ledning till det andra semifinalmötet.

– Vi vet vad vi måste göra. Vi vet också vad Bayern kommer försöka göra. De vet att de teoretiskt sett kommer åka ut om de inte gör mål. De känner till vår potential som kommer ge oss minst ett mål.

Mourinho har också häng på ett annat rekord. Real Madrid avgjorde i princip ligan när man slog Barcelona med 2-1 i senaste omgången och nu är det nära att han blir ensam om att som tränare vinna både La liga, Serie A, Premier League och portugisiska Primeira Liga.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!