Det var en match som innehöll allt - mål, utvisning, vändningar.
1 av 5
Det var en match som innehöll allt - mål, utvisning, vändningar. - Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Kun Agüero gjorde till slut mål - efter att ha försökt hela matchen mot QPR.
2 av 5
Kun Agüero gjorde till slut mål - efter att ha försökt hela matchen mot QPR. - Foto: Alex Livesey/Getty Images
Pablo Zabaleta satte matchens första mål.
3 av 5
Pablo Zabaleta satte matchens första mål. - Foto: Alex Livesey/Getty Images
Agüeros mål blev titelvinnande för City.
4 av 5
Agüeros mål blev titelvinnande för City. - Foto: Jon Super/SCANPIX
City-fansen firar en ligatitel för första gången på 44 år.
5 av 5
City-fansen firar en ligatitel för första gången på 44 år. - Foto: Jon Super/SCANPIX

Agüero sköt titeln till City - i matchens sista minut

Queens Park Rangers såg ut att gå mot en jätteskräll - då klev Dzeko och Agüero fram och sköt segern och ligatiteln till City.

Manchester City - Queens Park Rangers 3-2

1-0 Pablo Zabaleta (39), 1-1 Djibril Cissé (48), 1-2 Jamie Mackie (66), 2-2 Edin Dzeko (92), 3-2 Kun Agüero (94).

Utvisning: QPR: Joey Barton.

Varningar: QPR: J. Bothroyd.

Vinn biljetter till EM

Vem tyckte du var matchens lirare? Utse planens gigant och tävla om biljetter till Sveriges matcher i EM - och chansen att dela ut priset till matchens lirare i mötet mellan Sverige - Frankrike.

MANCHESTER. Hela Etihad Stadium fullkomligt exploderade när Agüero tryckte in 3-2-målet i den fjärde stopptidsminuten. Efter en osannolik match där det svängde mellan hopp och förtvivlan står nu City som engelska mästare för första gången på 44 år.

- Det har varit en galen säsong, det var en galen sista minut, säger Citys guldtränare Roberto Mancini i Viasat Fotboll.

City dominerade spelet och bollinnehavet - och gjorde också matchens första mål. Ytterbacken Pablo Zabaleta tryckte in bollen via QPR:s målvakt Paddy Kennys handskar i mål bara minuter innan pausen.

Därefter satte Djibril Cissé 1-1 på ett misstag från Lescott och Jamie Mackie nickade in 1-2 på en kontring halvvägs in i den andra - trots att gästerna, som var tvungna att ta poäng för att hålla sig kvar i Premier league, fått lagkaptenen Joey Barton utvisad.

Istället kunde en slutforcering från de ljusblå skapa en galen vändning. Först Edin Dzekos nickmål i 92:a, sedan Agüeros matchavgörande i matchens sista skällvande minut.

Queens Park Rangers säkrade kontraktet

Trots förlusten lyckades Mark Hughes och hans Queens Park Rangers blir kvar i Premier league kommande säsong. Det tack vare att Bolton bara spelade oavgjort mot Stoke.

/
/
/

NHL: Arizona flyttar till Utah

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.