"I stundens ingivelse drogs jag med i uppståndelsen och jag menade definitivt inte att vara respektlös mot Sir Alex Ferguson, som jag beundrar som både människa och tränare."
1 av 5
"I stundens ingivelse drogs jag med i uppståndelsen och jag menade definitivt inte att vara respektlös mot Sir Alex Ferguson, som jag beundrar som både människa och tränare." - Foto: JON SUPER/SCANPIX
Det var under Citys vinstparad i går som Tevez hånade sin förra tränare.
2 av 5
Det var under Citys vinstparad i går som Tevez hånade sin förra tränare. - Foto: JON SUPER/SCANPIX
Framtiden får utvisa om Fergie godtar ursäkten. Eller om han – sin vana trogen – ger någon syrlig kommentar på en presskonferens.
3 av 5
Framtiden får utvisa om Fergie godtar ursäkten. Eller om han – sin vana trogen – ger någon syrlig kommentar på en presskonferens. - Foto: SCOTT HEPPELL/SCANPIX
...nu tvingas han be om ursäkt.
4 av 5
...nu tvingas han be om ursäkt. - Foto: JON SUPER/SCANPIX
Argentinaren firade lite väl hånfullt och...
5 av 5
Argentinaren firade lite väl hånfullt och... - Foto: JON SUPER/SCANPIX

City ber om ursäkt för "RIP Fergie": "Smaklöst"

Inte nog med att Manchester City snodde Premier League-titeln mitt framför ögonen på lokalkonkurrenten United – de mesta mästarna blev dessutom hånade av ex-spelaren Carlos Tevez. Nu ber både argentinaren och City om ursäkt.


Carlos Tevez övergång mellan Manchesterklubbarna

– Bestämde sig 2009 för att lämna United efter att fått mindre och mindre speltid i klubben då Dimitar Berbatov kommit till klubben.

– Nobbade bland annat bud från Liverpool med motiveringen att han inte ville gå till en rivalklubb till United.

– Blev i juni 2009 klar för City där han blandat framgång med skandal genom åren.

MANCHESTER. Under gårdagen firades Manchester Citys guldhjältar med öppen dubbeldeckare igenom hemstaden.

Första guldet på 44 år drog stor uppmärksamhet på Manchesters gator – och inte blev det sämre när före detta Unitedspelaren Carlos Tevez hånade sin tränare och gamla klubb.

Mitt under firandet höll Tevez – som han fått av en Ciyt-supporter – upp en skylt med texten "R.I.P Fergie". Något som han såg väldigt nöjd ut då – men som han i efterhand får krypa till korset och be om ursäkt för.

– I stundens ingivelse drogs jag med i uppståndelsen och jag menade definitivt inte att vara respektlös mot Sir Alex Ferguson, som jag beundrar som både människa och tränare, säger argentinaren uppger The Guardian.

City fördömde Tevez beteende

Frågan är om Tevez bad om ursäkt för detta frivilligt eller om det var Manchester City som tvingade honom till det? Klubben gick direkt ut fördömde den kontroversielle argentinarens beteende.

– Skapandet av det här smaklösa materialet är i sig förkastligt, och med att då acceptera det och marknadsföra det, har Carlos gjort ett ordentligt klavertramp. Klubben vill uttrycka sina djupaste ursäkter till Sir Alex Ferguson och Manchester United, säger en talesman inom klubben.

VIDEO: Här håller Tevez upp skylten

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!