Måndag 27 Sep
Stockholm

Wilsheres arga svar på Nasris Arsenal-hån

Nasri sa bland annat att Arsenal bör fira sin tredjeplats medan han själv vill fokusera på att vinna titlar.
1 av 4
Nasri sa bland annat att Arsenal bör fira sin tredjeplats medan han själv vill fokusera på att vinna titlar. Foto: Tim Hales/SCANPIX
Wilsheres svar: "Förhoppningsvis kan vi trycka upp det i hans ansikte nästa år."
2 av 4
Wilsheres svar: "Förhoppningsvis kan vi trycka upp det i hans ansikte nästa år.". Foto: Tim Hales/SCANPIX
Jack Wilshere vill ge svar på tal efter Nasris påhopp på Arsenal.
3 av 4
Jack Wilshere vill ge svar på tal efter Nasris påhopp på Arsenal. Foto: Akira Suemori/SCANPIX
Det viner ständigt kring den lilla fransmannen efter hans flytt från Arsenal. Vad kan bli nästa grej?
4 av 4
Det viner ständigt kring den lilla fransmannen efter hans flytt från Arsenal. Vad kan bli nästa grej?. Foto: Tim Hales/SCANPIX

Efter Premier League-titeln hånade Samir Nasri sin forna klubb Arsenal och deras ambitioner. Nu svarar Jack Wilshere: "Jag vet inte vad som snurrar runt i hans huvud."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Nasris infekterade övergång

Sedan Samir Nasri valde att lämna Arsenal för Manchester City har han flera gånger uttalat sig om sin gamla klubb och dess fans. Direkt efter övergången sa han bland annat att Arsenals fans inte är passionerade och att det var en stor lättnad när alla papper var påskrivna.

Och sedan dess har det bara fortsatt. Så sent som i februari i år kommenterade han Arsenals spel och sa att de inte vunnit någon titel på sju år eftersom de inte vet hur man vinner matcher med "ett fult spel".

LONDON. Tidigare i veckan gick en självbelåten Samir Nasri ut och hånade sin gamla klubb och sina gamla fans i Arsenal i den franska kanalen TF1. Han sa poängterade bland annat att han inte gick till Manchester City för pengarna utan för att vinna titlar och delade därefter ut en känga till sin tidigare arbetsgivare:

– Brydde jag mig bara om pengar hade det varit lättast att stanna i Arsenal, få min veckolön och vara given i laget. Det är många i Arsenal som gör så just nu, sa han innan han återigen vred till kniven för Arsenals fans.

– De (Arsenal) bör fira bedriften att komma på tredje plats, men jag fokuserar på att vinna titlar.

Jack Wilshere är den första av Arsenals spelare att reagera på Nasris uttalanden.

– Jag vet inte vad som snurrar runt i hans huvud, säger han till The Telegraph.

Wilshere hoppas nu kunna motbevisa Nasri inom de närmaste åren.

– Han har vunnit en trofé, men över de närmaste två åren är vårt mål att vinna något och jag kan se oss göra det också. Kanske uttalade han sig för tidigt och förhoppningsvis kan vi trycka upp det i hans ansikte nästa år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela