Fredag 14 Maj
Stockholm

Barca lekte sönder stackars Málaga

Serieledarna vann med hela 6-0.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Barcelonas formsvacka är borta med vinden. Katalanerna har hittat spelet och hade lekstuga hemma mot Málaga på Camp Nou. Som vanligt var det tremanna-anfallet med Thierry Henry, Samuel Eto'o och den lille magikern Leo Messi som låg bakom 6-0-förnedringen. Barcasegern innebär att Real Madrids 3-0-seger mot Almeria var förgäves. Barca leder fortfarande La Liga med sex poäng när tio omgångar återstår.

Barcelona gav aldrig Málaga chansen och redan i den 19:e minuten gav Xavi sitt gäng ledningen. Messi kunde sex minuter senare utöka ledningen med ett typiskt Messimål där han utmanade, använde sig av sina kvicka fötter och dundrade bollen upp i nättaket. Henry satte 3-0 innan Eto'o också fick vara med och leka i den första halvleken med sitt 4-0-mål. Den andra började exakts om den första slutade. Sju minuter in satte Dani Alves 5-0 innan Eto'o avslutade förnedringen med sitt andra mål för kvällen och 25:e för säsongen i La Liga.

Barca har nu gjort sjuka 84 mål på 28 matcher. Det blir tre mål per match i snitt. 59 av dessa 84 mål har gjorts av Eto'o, Henry(15) och Messi(19).

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela