Adriano Galliani öppnade för försäljningen och nu är den alltså klar.
1 av 2
Adriano Galliani öppnade för försäljningen och nu är den alltså klar. - Foto: Maurizio Lagana/Getty Images
Thiago Silva och Zlatan får jubla tillsammans även i PSG nästa säsong.
2 av 2
Thiago Silva och Zlatan får jubla tillsammans även i PSG nästa säsong. - Foto: Giuseppe Bellini/Getty Images

Zlatan och Silva till PSG – ger Milan 170 miljoner euro över

Nu när Zlatan och Thiago Silva säljs till Milan får klubben 170 miljoner euro extra i kassan. Pengar Milano-klubben uppges vilja spendera på ersättare som Carlos Tevez.


MILANO/PARIS. Zlatan Ibrahimovic kommer att spela i Frankrike och Paris Saint-Germain nästa säsong. Enligt italienska medier har Milan en ansträngd ekonomi – något som försäljningen av Zlatan och Thiago Silva löser.

Enligt Gazzetta dello Sport får PSG 65 miljoner euro för Milans båda stjärnspelare. Och utöver det skulle Milan tjäna in 108 miljoner euro i lönekostnader.

– Spelare med löner i den nivån har ingen plats i italiensk fotboll längre, sade Milans videpresident Adriano Galliani tidigare inför ett pressuppbåd i fotbollsstaden Milano.

Carlos Tevez uppges ersätta om Zlatan lämnar

Det innebär 170 miljoner euro i kassan – en budget som öppnar för stjärnersättare. Enligt Sky Italia står Carlos Tevez högst upp på Milanoklubbens önskelista.

– Milan har öppnat en dörr för dessa potentiella värvningar. Vad vi kan säga i dag är att allt är möjligt... Men det är fortfarande en lång väg att gå innan en sådan affär går i lås, säger PSG:s klubbdirektör Leonardo till L'Equipe.

/
/
/
PSG
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

NHL: Arizona flyttar till Utah

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.