Rasmus Elm är bara en läkarundersökning från att vara en CSKA Moskva-spelare nästa säsong.
1 av 2
Rasmus Elm är bara en läkarundersökning från att vara en CSKA Moskva-spelare nästa säsong. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Han skulle därmed återigen bli lagkamrat med landslagskompisen Pontus Wernbloom.
2 av 2
Han skulle därmed återigen bli lagkamrat med landslagskompisen Pontus Wernbloom. - Foto: SCANPIX

Agenten: Rasmus Elm är på väg till CSKA Moskva

Den holländska tidningen Voetbal International skriver att Rasmus Elm klar för den ryska klubben CSKA Moskva. Vilket nu bekräftas av agenten Patrick Mörk: "Åker på läkarundersökning i dag."


Rasmus Elm
24-åringen gjorde 52 matcher för AZ Alkmaar förra säsongen och gjorde 13 mål och 15 assist för klubben.
MOSKVA. Precis som det länge har ryktats är nu Rasmus Elm i princip klar för den ryska storklubben CSKA Moskva. Det skriver den holländska tidningen Voetbal International. Detta skulle betyda att han återförenas med den före detta klubbkamraten Pontus Wernbloom som tidigare lämnade AZ Alkmaar.

Nu bekräftar även mittfältarens agent Patrick Mörk att övergången är nära:
"CSKA och AZ ännu inte helt överens om Rasmus Elms övergång. Men Rasmus har fått ok att åka på läkarundersökning i München idag på morgonen", skriver han på twitter.

Enligt den holländska tidningen Voetbal International kommer den ryska klubben betala drygt sex miljoner euro för svensken som har ett utgående kontrakt.

– Om jag hade en flaska vin redo hade jag öppnat den nu. Nu har vi bara de vanliga formaliteterna kvar, såsom bankdelen. Vi har redan gjort affärer med CSKA Moskva och det hjälper, säger AZ:s VD Toon Gerbrands.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!