Både Newcastle och "svenskklubben" CSKA Moskva är intresserade av Ola Toivonen.
1 av 4
Både Newcastle och "svenskklubben" CSKA Moskva är intresserade av Ola Toivonen. - Foto: SCANPIX
Toivonen avgjorde holländska supercupen med två mål i 4–2-vinsten mot Ajax i söndags.
2 av 4
Toivonen avgjorde holländska supercupen med två mål i 4–2-vinsten mot Ajax i söndags. - Foto: SCANPIX
Går han till CSKA blir han klubbkamrat med Rasmus Elm och...
3 av 4
Går han till CSKA blir han klubbkamrat med Rasmus Elm och... - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
...Pontus Wernbloom.
4 av 4
...Pontus Wernbloom. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

CSKA Moskva jagar Toivonen

Blir Ola Toivonen näste EM-svensk att byta klubb i sommar? Enligt holländsk media är både CSKA Moskva och Newcastle intresserade av 26-åringen.


EINDHOVEN. För två dagar sedan avgjorde Ola Toivonen den holländska supercupen med två mål mot Ajax. På lördag premiärspelar hans klubb PSV Eindhoven mot Waalwijk i den holländska ligan. Men det hindrar inte de ständiga transferryktena om 26-årigen från Degerfors. 

Det senaste kommer från den vanligtvis pålitliga holländska tidningen Voetbal International. Enligt de ska både CSKA Moskva och Newcastle jaga en namnunderskrift av Toivonen.

Anderlechts argentinske anfallare Matias Suarez uppges ha varit CSKA Moskvas förstaval men han blev avfärdad av den ryska klubben efter läkarundersökningen. Då har klubben istället riktat ögonen mot den 26-årige svensken. 

Tredje svensken i CSKA?

Skulle det sluta med en övergång för Toivonen blir han den tredje svensken, på kort tid, som går till CSKA Moskva. I januarifönstret lämnade Pontus Wernbloom AZ Alkmaar för klubben och i juli blev lagkamraten Rasmus Elm klar för samma klubb.

Men än är inte någon affär klar. Dessutom ska alltså Newcastle vara ute efter en ersättare till det mycket framgångsrika anfallsparet Papiss Cissé och Demba Ba

Den ersättaren kan alltså bli Toivonen.

/
PSV
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!