Hulk är klar för Zenit.
1 av 3
Hulk är klar för Zenit. - Foto: Paulo Duarte/SCANPIX
Den brasilianska anfallaren lämnar därmed Porto.
2 av 3
Den brasilianska anfallaren lämnar därmed Porto. - Foto: Paulo Duarte/SCANPIX
Zenit köpte även den belgiske talangen Axel Witsel – totalt fick klubben betala nästan 700 miljoner kronor för de båda spelarna.
3 av 3
Zenit köpte även den belgiske talangen Axel Witsel – totalt fick klubben betala nästan 700 miljoner kronor för de båda spelarna. - Foto: SCANPIX

Zenit sätter skräck i Ryssland med Hulk(en)

Hulk(en) har kommit till Ryssland. Zenit St Petersburg slog till med två prestigevärvningar och gjorde klart med Hulk och Axel Witsel – för nästan 700 miljoner kronor – i går.


SANKT PETERSBURG. Om ni trodde att transferfönstret hade stängt i hela Europa trodde ni fel. Ryssland har fortfarande en vecka till på sig att värva spelare – och sent i går kväll slog Zenit St Petersburg till med två riktiga prestigevärvningar. För nästan 700 miljoner kronor lyckades den ryska klubben köpa loss den kraftfulle anfallaren Hulk från Porto och den belgiske talangen Axel Witsel från Benfica.

– Det är nu officiellt. Båda spelarna har skrivit på femårskontrakt, säger en talesman för klubben enligt Soccernet.

Hulk ryktades länge till Chelsea och önskade om att få spela i England eller Spanien där publikintresset är större – men nu slutade det alltså i Ryssland för den 26-årige besten. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!