Uefa häver Zlatans avstängning i Champions League – och nu får han spela båda matcherna mot Barcelona.
1 av 2
Uefa häver Zlatans avstängning i Champions League – och nu får han spela båda matcherna mot Barcelona. - Foto: Ap/SCANPIX
Han får därmed möta Lionel Messi i båda mötena om ingenting annat inträffar.
2 av 2
Han får därmed möta Lionel Messi i båda mötena om ingenting annat inträffar. - Foto: AP/SCANPIX

Avstängningen kortas – Zlatan är spelklar mot Barca

Hela Paris lär ha jublat under tisdagen. Uefa har nämligen hävt Zlatans avstängning i Champions League – och får spela båda matcherna mot Barcelona i kvartsfinalen.


Kvartsfinalerna

PSG–Barcelona

Bayern München–Juventus

Málaga–Dortmund

Real Madrid–Galatasaray

I slutminuterna av Paris Saint-Germains imponerande 2–1-vinst mot Valencia, på Mestalla, i Champions League som Zlatan Ibrahimovic drog på sig ett rött kort. Det efter att ha varit nära att stämpla Andres Guardado som grinade illa i gräset (till och med Hristo Stoichkov hade varit nöjd över skådespelet).

Det gjorde att han var avstängd i returmötet mot Valencia och skulle vara avstängd i den första matchen mot Barcelona – men nu har alltså Uefa ändrat sitt beslut. 

Nu kommer Zlatan att få möta sina gamla lagkamrater på Nou Camp i kvartsfinalen av Champions League den 3 april, det enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo som har fått ta del av Uefa:s beslut. 

/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

1 timme sedan

Svensk storseger mot Skottland

2 timmar sedan
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.

En ny början – men vart går landslaget med Tomasson?

igår 20:24
Sommaren 2004 hyssjade Jon Dahl Tomasson de svenska supportrarna på Estádio do Bessa i Porto, i det klassiska "Due-Due"-mötet. Nära 20 år senare står han på en sliten liten arena i samma stad. Som svensk förbundskapten. Så kan det gå. Frågan är hur det ska gå.