Edison Cavani ska enligt uppgifter vara klar för Paris Saint Germain.
1 av 3
Edison Cavani ska enligt uppgifter vara klar för Paris Saint Germain. - Foto: Matthias Schrader/Scanpix
Det är oklart vilket lag Zlatan Ibrahimovic kommer att spela för efter sommarens transferfönster.
2 av 3
Det är oklart vilket lag Zlatan Ibrahimovic kommer att spela för efter sommarens transferfönster. - Foto: Manu Fernandez/Scanpix
Wayne Rooney ryktas vara aktuell för PSG.
3 av 3
Wayne Rooney ryktas vara aktuell för PSG. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Cavani uppges vara klar för PSG

Napolis skyttekung sägs vara klar för Paris Saint Germain. Detta sätter fart på spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara ännu mer.


Cavanis säsong

Matcher: 30.

Mål: 23.

Assist: 1. 

Edinson Cavani är klar för PSG, uppger den franska radiostationen RMC Sport. Cavani har tidigare ryktats vara på väg både till Juventus och båda Manchester-klubbarna, men sägs nu alltså vara redo för Paris-laget.

Den vanligtvis pålitlige sportjournalisten Jonathan Johnson, som bland annat skriver för Sky Sports, ESPN och French Football, bekräftar – han säger dock att det bara är en överkommelse mellan sportchefen Leonardo och Cavani själv. Nu återstår det alltså bara att Paris Saint Germain och Napoli kommer överens om en övergångssumma. 

Hur detta påverkar Zlatan Ibrahimovics plats i laget är oklart – då rykten florerat under en längre tid angående om svensken ska stanna i klubben eller inte. Det har även sagts att Wayne Rooney är på väg till Frankrike. 

Kontraktet med Edison Cavani uppges vara en lön på 73 miljoner kronor om året och att kontraktet sträcker sig över fyra år. 

/
/
/
/
PSG
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

3 timmar sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.