Visst är han lik anfallsstjärnan?
1 av 2
Visst är han lik anfallsstjärnan? - Foto: Faksimil Youtube / TT BILD
En rejäl kyss lyckas han också få till.
2 av 2
En rejäl kyss lyckas han också få till.

Här blir de uppraggade på gatan - av "Robert Lewandowski"

Dortmunds polske anfallsess Robert Lewandowski är känd för att göra mål. Men här lyckas han med några andra fullträffar – eller?


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Ryktades vara klar för Bayern

Dortmundstjärnan Robert Lewandowski har ryktats till bland annat Manchester United och Bayern München, men stannade ändå i Dortmund i somras. Förra veckan dök det upp uppgifter om att han skulle vara klar för Bundesligakonkurrenten Bayern, men han tillbakavisade själv ryktena efteråt.

Det kan finnas fördelar med att vara lik en polsk fotbollsspelare som är känd i Europa men ändå totalt okänd i USA. Det vet inte minst en av killarna bakom Youtubekanalen "Whatever", som är slående lik Robert Lewandowski.

Han passade på att dra runt på stan någonstans i USA i full Dortmundmundering. Allt med ett enda syfte – att ragga tjejer.

Fångar en kyss

Trots att han lagt sig till med en polsk accent modell sämre går de flesta på hans historia. Han får tjejers nummer genom att säga att han är en rik fotbollsspelare från Europa och kan flyga dem till sina matcher.

Ja, "Lewandowski" lyckas till och med få en kyss.

Se klippet här:


Gänget bakom "Whatever" har tidigare spelat ett liknande spratt, då klädde en av killarna ut sig till Lionel Messi. Han var dock varken särskilt lik eller lyckosam.

Se det klippet här:


/
/
/
/
/
/