Villa har fjärdeplatsen i sikte

Överraskningsgänget Aston Villa kämpar om fjärdeplatsen denna afton.


Aston Villa har övertygat hittills. I kväll spelar de sista matchen för året och siktet är inställt på att peta ner Arsenal och knipa fjärdeplatsen. Hull står för motståndet.

Martin O`Neills mannar spelade senast 2-2 mot just Arsenal medan stackars Hull, som inledde säsongen positivt, krossades med 5-1 mot Manchester City på bortaplan.

– Jag skulle kunna döda för tillfället för att vi ska hålla nollan bakåt efter att ha släppt in nio mål på två matcher, säger Hulls manager Phil Brown till tidningen Hull Mail.

Både Arsenal och Aston Villa står på 35 poäng, då har dock Villa en match mindre spelad. Tredjeplacerade Manchester United står på 38 poäng men deras målskillnad är inte att leka med och kan inte passeras.

Fjärdeplatsen innebär spel i Champions League. Även om det är långt kvar på säsongen vill förstås Villa inneha den åtråvärda platsen när man firar det nya året.

Nykomlingen Hull ligger på åttonde plats i Premier League och har skrapat ihop 27 pinnar. Och förnedringen till trots senast tar inte Martin O'Neill lätt på kvällens match.

– Folk pratar om förlusten mot Manchester City nu under vår festliga period men de som ett revanschsuget lag oroar mig. Det kommer att bli tufft, säger O'Neill till Birmingham Post.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

1 timme sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

3 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.