Lördag 8 Maj
Stockholm

Här är Zlatans egna ord efter chockutvisningen

1 av 7
Chelsea-spelarna omringar domaren.
2 av 7
Chelsea-spelarna omringar domaren. Foto: TT
Protester.
3 av 7
Protester. Foto: AP / Alastair TT
En bedjande Zlatan.
4 av 7
En bedjande Zlatan. Foto: TT
Protester.
5 av 7
Protester. Foto: TT
Rött kort direkt.
6 av 7
Rött kort direkt. Foto: TT
Men det var PSG som fick fira.
7 av 7
Men det var PSG som fick fira. Foto: TT

Supersvensken sågar såväl domare som motståndare – men hyllar egna laget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. Under gårdagskvällen visades Zlatan Ibrahimovic ut i åttondelsfinalen av Champions League mellan Chelsea och svenskens Paris Saint-Germain. En högst tvivelaktig utvisning, ansåg typ samtliga tyckare. Föga förvånande håller Zlatan själv med – och han är rejält besviken över hur motståndarspelarna omringade domaren Björn Kuipers efter att Zlatan tacklat Oscar.

– Jag fattade ingenting. Jag vet inte om domaren var säker på det röda kortet, men han ser Chelseas spelare hoppa omkring. Det är löjligt och jag blev förbannad. Något sånt ska inte påverka domaren, sa Zlatan till Expressen.

Bild: TT

När han pratade med brittiska Sky jämförde Zlatan Chelsea-spelarna med bebisar – men han är desto nöjdare med de egna lagkamraterna som lyckades ta det franska laget vidare till kvartsfinal.

– Ja, vi gör en mycket bra match. Vi visar hur vi kan spela. Det är det här jag vet att vi kan, det här jag ser på träningarna varje dag. Det var bra att alla fick se det i kväll, säger han till Aftonbladet.

Bild: TT

Och på frågan om det inte till slut faktiskt finns en chans att vinna den där jävla Champions, då är landslagskaptenens svar kort.

– Ja, allt är möjligt, säger han till Aftonbladet.

Bild: TT

Kommentera
Kopiera länk
Dela