Paul Ince fick sparken

Laget vann bara tre av 17 matcher under Paul Ince ledning. Nu sparkas han.


Paul Ince har fått sparken som tränare för Blackburn. Han hade ingen vidare lyckosam tid hos Premier League som sträckte sig från 27 september till i dag rapporterar Daily Mail.

– Det har bara varit tre vinster på 17 matcher för en trupp som slutade sjunde plats förra säsongen och nu har sjunkit till 19:de plats, säger styrelseordförande John Williams.

Beslutet att sparka Ince togs efter att Blackburns ledning höll ett möte där de såg risken att åka ur som högst alarmerande.

– Klubbens överlevnad är av högsta vikt och vårt fokus ligger på att hitta en ersättare som kan hålla oss kvar i högsta divisionen, säger John Williams till Daily Mail.

Troligast till att ta över är den nygamla tränaren Graeme Souness som kan assisteras av Blackburns mittfältslegendar Tugay.

På Blackburns hemsida står det: Ledningen, som valde Paul Ince i juni, var desperata att han skulle lyckas och de ville ge honom så mycket tid som möjligt, men i det oförlåtande Premier League är tid något dyrbart.

Paul Ince är ännu en i raden av gamla spelare i Manchester United under demontränaren Ferguson som inte lyckats alls i tränarrollen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!